ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
FESTA MAJOR 2006
PUBLICAT Dimecres, 21.06.2006
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Aquesta setmana surt al carrer el butlletí municipal

Viure Canet

, especial Festa Major. Hi trobareu el detall dels actes dels dies que s'acosten i també altres notícies rellevants, com ara el

Premi de Medi Ambient

que ha rebut Canet, la signatura del

Protocol

de reconversió de l'Escola Universitària de Teixits de Punt, el projecte de futur de l'antiga Cooperativa o els guanyadors de la

Beca i el Premi Bonal

d'enguany.

gegants i cap grossos a la festa major 2006 La festa l'obrirà el pregó, l'organització del qual es a càrrec aquest any de l'Associació Cultural Plataforma Odèon. El llegiran Mireia Ros i Lluís Homar.

Destaca aquest 2006 la celebració de la segona Nit Màgica, que tornarà a portar-nos foc, màgia i festa la tarda i tota la nit del dissabte 1 de juliol. La novetat és la Tamborinada enverinada, que guiarà petits i grans pels carrers del poble i acabarà amb un espectacle de màgia al pati de l'Escola de Teixits.

Tornen també aquest any els tallers de cultura popular. Hi haurà percussió, xanques i també cançó.

Durant els dies de Festa Major tindrà lloc la presentació del Dietari del Doctor Marià Serra i Font i es farà la inauguració del pàrquing de la riera Gavarra.

Festa Major 2006 Entre el 29 de juny i el 2 de juliol se succiran els actes clàssics de la Festa Major. Hi haurà ball, gegants, castells, serenata, concerts, focs, sardanes i nit jove, entre d'altres activitats. Però la festa no s'atura aquí, ja que els caps de setmana de juliol hi haurà també activitats relacionades amb la Festa Major.

Turisme prepara una jornada modernista pel 8 de juliol. Aquella nit tindrà lloc la nit de nius d'art amb música -havaneres-, pintura -concurs de pintura golfa- i història -sisena passejada per la història de canet. I comença, un any més, el Festival de música clàssica Castell de Santa Florentina. L'endemà la rierada, que torna a fer-se al mar.

Les pubilles i els hereus d'aquest any els sabrem la nit del 15 de juliol. El juliol s'acabarà amb la festa dels Quinaires, que tornen aquest 2006.

Trobareu tot el detall dels actes de la Festa Major 2006 en aquest enllaç

^