ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament ofereix descomptes en les entrades del festival del Castell
PUBLICAT Dimarts, 20.06.2006
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Un 20% de descompte respecte al preu públic de les entrades al VIII Festival de Música Clàssica Castell de Santa Florentina, que es farà les nits de juliol i agost a Canet de Mar.

Conveni castell 2006 Dilluns passat l'alcalde Joaquim Mas i el director del Festival, Carlos Harttman van signar a l'Ajuntament un conveni de col.laboració de cara a la celebració del festival d'aquest estiu.

L'Ajuntament, mitjançant aquest conveni, pot vendre entrades pels diferents concerts, com ja va fer l'any passat. I ho fa amb un descompte del 20% respecte el preu públic. Aquesta oferta s'adreça a les persones de Canet que poden adquirir les entrades a la Biblioteca P.Gual i Pujadas.

El conveni també posa de manifest la col.laboració del consistori en la celebració del festival. A més a més del suport econòmic, que s'instrumenta a través del procediment normal de subvencions locals, l'Ajuntament donarà suport logístic al Festival. Arranjarà i condicionarà periòdicament la riera i la zona d'aparcament; farà el mateix amb els accessos al pati d'armes del castell; repartirà publicitat als Ajuntament de la comarca; farà la impressió de 2000 programes específics de cada concert i els repartirà als punts habituals de la població.

El VIII Festival de Música Clàssica Castell de Santa Florentina començarà el dissabte 8 de juliol, amb el Quartet Elisa de la Scala de Milà & Fabio Furia (clarinet). L'últim concert serà el 19 d'agost.

Per adquirir entrades podeu fer-ho a través del ServiCaixa de La Caixa (902 33 22 11 www.servicaixa.com)

Si sou de Canet, recordeu que teniu un 20% de descompte. Heu de comprar les entrades a la Biblioteca P.Gual i Pujadas. Teniu temps fins al dilluns abans de cada concert.

El detall dels concerts els trobareu a l'agenda del web

^