ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
NIT MÀGICA, foc i festa un altre cop
PUBLICAT Dimecres, 21.06.2006
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Segon any del programa d'espectacles a l´aire lliure que tenen com a element essencial la màgia i el foc. Començarà dissabte 1 de juliol i s´allargarà fins a la matinada del diumenge

L´any passat vam poder viure un dels esdeveniments més encisadors de l´any. La Nit Màgica va posar llums de colors als rostres dels més d´un miler de persones que van aplegar-se als diferents espais on la dansa, la màgia o els contes s´alternaven amb la gresca, la disbauxa, l´erotisme i el foc.

Tot va sorgir d´una idea d´un grapat de somiatruites, com ells s´anomenen. Aquest any ens proposem apel.lar a la màgia de la convivència i la integració, a la màgia d ela tolerància i la diversitat, a la màgia de la curiositat i el somriure, a la màgia dels balls i els colors. 

La plantada del bestiari es farà de nou a les 12 del migdia del dissabte a la riera Sant Domènec. En aquest espai és on es faran la majoria dels espectacles de la Nit Màgica. A partir de les 6 de la tarda se succeiran les actuacions. Hi haurà una petita fira esotèrica, contes, titelles, break dance, jazz i una tertúlia sobre els orígens de Cristòfor Colom.

Al vespre les bèsties s´enfilaran riera amunt per baixar carregades de foc quan es faci fosc. A la nit hi haurà percussió i malabars, dansa, màgia i un concert de tangos i un striptease.

Quan acabi la Nit Màgica començarà, al passeig Marítim, la Nit Jove amb el concert de la Gira-sol, que posa punt i final a quatre dies de jam sessions, disck-jockeys, concerts de rock, barraques... i concursos originals, com ara el de trencar síndries amb el cap o el llançament de tasses de wàter.


 
Viure Canet

^