ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Informació legal
 
Imprimir

1.- LLOC WEB

L'AJUNTAMENT DE CANET DE MAR, compleix amb la Llei 34/ 2002 , d´11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic.

Per complir amb la llei citada, les dades d'informació general d'aquest lloc Web són: www.canetdemar.cat

Titular: AJUNTAMENT DE CANET DE MAR.
Adreça: Carrer Ample 11  08360 Canet de Mar - Espanya
Contacte:  canetdemar@canetdemar.cat
Telèfon: +34 93 794 39 40
Dades Registrals: Registre d'Ens Locals de la Generalitat de Catalunya
CIF: P-0803900-J


2. POLÍTICA DE DADES

2.1 Continguts

L'Ajuntament de Canet de Mar posa els mitjans tècnics necessaris a fi que les dades siguin correctes i la web estigui lliure de virus i altres programes malignes, però no garanteix que estigui lliure d´errors tècnics, editorials o tipogràfics, o per omissions d´informació accessible a través d´aquest lloc web, a pesar dels esforços necessaris per evitar-los i corregir-los.

L'Ajuntament de Canet de Mar no es fa responsable de les informacions i opinions  que siguin emesos a través del lloc web o a qualsevol altre lloc al qual s´accedeixi per mitjà d´enllaços (links).

2.2. Condicions d´ús i funcionament del lloc Web

L´ús d´aquesta pàgina web atribueix la condició d´usuari de la mateixa (en endavant l´usuari) i implica l´acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les disposicions incloses en aquest Avís Legal.

El lloc web de l´Ajuntament de Canet de Mar pot ser visitat pels usuaris de forma lliure, excepte aquelles àrees reservades a cada ciutadà, en les que es demana clau d´identificació i contrasenya, que són reservades per a cada ciutadà.

L´usuari es compromet a utilitzar la pàgina Web, els seus continguts i serveis, de conformitat amb la llei i el present Avís Legal. A aquest efecte, l´usuari ha d´abstenir-se d´utilitzar qualsevol dels serveis amb fins o efectes il·lícits, prohibits i/o lesius dels drets i interessos de tercers.

2.3. Exempció de responsabilitat per l´ús o funcionament d´aquest lloc Web

La responsabilitat per l´ús de la informació continguda en la pàgina Web és de l´usuari. L´Ajuntament de Canet de Mar queda eximit de tota responsabilitat per danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que pugui derivar-se de l´accés, la captació i l‘ús per part de tercers de les informacions i la publicitat continguda en aquest lloc Web i de les opinions facilitades pels usuaris en el mateix.
L´usuari és l´únic i exclusiu responsable de les seves claus d´identificació i contrasenya per accedir als serveis i continguts d´aquest lloc Web.

L´Ajuntament de Canet de Mar no es fa responsable de l´ús indegut de les claus d´identificació i contrasenyes d´accés dels usuaris ni de les conseqüències de qualsevol naturalesa derivades del mal ús per part dels usuaris, la pèrdua o l´oblit dels mateixos, ni del seu ús indegut per tercers no autoritzats.

L´Ajuntament de Canet de Mar presta els seus serveis i continguts de forma continuada amb tots els mitjans tècnics al seu abast per portar a terme aquesta prestació de forma satisfactòria i no es fa responsable dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que poguessin derivar-se de falta de disponibilitat del lloc Web. En tot cas, durà a terme totes les actuacions precises per restablir els seus serveis en supòsits de problemes tècnics.


3. DRETS DE LA PROPIETAT INTEL·LECTUAL.

Els drets de propietat intel·lectual i/o industrial sobre la informació continguda en aquest lloc web (textos, dissenys, gràfics, imatges) són de titularitat de l´Ajuntament de Canet de Mar i dels seus autors i tenen la consideració d´obres protegides, de conformitat amb el Reial Decret Legislatiu 1/1996, de 12 d´abril, pel qual s´aprova el text refós de la Llei de Propietat Intel·lectual, essent igualment d´aplicació els tractats internacionals subscrits en la matèria. 

Està autoritzat l´ús personal, no comercial.

Es prohibeix expressament tot ús o reproducció comercial de qualsevol dels textos, imatges o materials de qualsevol mena que es trobin en aquest Web, sense autorització expressa de l´Ajuntament de Canet de Mar.

No s´autoritza en cap cas:
- La presentació d´una pàgina del lloc Web en una finestra que no pertany a l´Ajuntament de Canet de Mar per mitjà de “framing”.
- La inserció d´una imatge difosa al lloc web en una pàgina que no és de l´Ajuntament de Canet de Mar mitjançant “in line linking”.
- L´extracció d´elements del lloc web causant perjudici a l´Ajuntament de Canet de Mar conforme les disposicions vigents.

Les marques o signes distintius, logotips i, en general, símbols distintius de qualsevol naturalesa que apareguin en el lloc Web de l´Ajuntament de Canet de Mar són propietat d´aquest i estan protegits per la legislació vigent aplicable.

L´Ajuntament de Canet de Mar no es fa responsable de la informació que es pugui obtenir a través d´enllaços o que provingui de fonts alienes a aquest Web.


4.- POLÍTICA DE PRIVACITAT

Informació sobre la protecció de dades personals

5 .-SUGGERIMENTS

Esperem que la informació d´aquest lloc Web us sigui útil i us agraïrem tots els suggeriments, comentaris o dubtes que ens pugueu fer arribar a través de l´adreça de correu canetdemar@canetdemar.cat

^