ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El Ple aprova inicialment el Reglament del Servei de recàrrega de vehicles elèctrics
Recàrrega per als vehicles elèctrics i/o híbrids endollables a la via pública
PUBLICAT Dijous, 25.05.2023
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Reglament servei vehicles elèctrics

El Ple extraordinari del 18 de maig ha aprovat inicialment el Reglament del Servei de recàrrega de vehicles elèctrics i/o híbrids endollables a la via pública.


S'ha aprovat per unanimitat de tots els electes presents al Ple. Ara se sotmet a un termini d'exposició pública de 30 dies, durant els quals es podran formular, si s'escau, les reclamacions i els suggeriments que s'estimin pertinents. Aquestes al·legacions i suggeriments s'hauran de presentar a l'Ajuntament per qualsevol dels mitjans establerts per la Llei 39/2015 d'1 d'octubre, que és la Llei de procediment administratiu comú de les administracions públiques. 
 
Si no hi ha cap al·legació en aquest termini, es considerarà aprovat definitivament sense necessitat d'un acord exprés del Ple. 
 
A partir d'ara i, fins l'aprovació definitiva, es durà a terme la posada en marxa dels equips, es faran proves de funcionament i formació a diferents àrees de l'Ajuntament, com la Policia Local, Mobilitat i la Brigada d'Obres i Serveis. També s'estan preparant manuals i documents formatius adreçats a la població.-
 
Una vegada aprovat definitivament, el Reglament entrarà en funcionament i per tant ja serà d'aplicació. El preu públic per a la prestació del servei de recàrrega elèctrica de vehicles, en els punts de recàrrega que siguin de titularitat municipal, està regulat per l'ordenança reguladora del preu públic pel servei de punt de càrrega de vehicle elèctric. En el cas del carregadors de velocitat semi-ràpida situats a la via pública, és de 0.39 €/kWh.
 
Finalment, des de Territori ens recorden que estan en ple funcionament els carregadors de vehicles elèctrics de velocitat lenta situats a l'aparcament municipal, amb un preu públic regulat per l'ordenança esmentada,  de 0.13 €/kWh.


Informació relacionada
 

^