ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
I Congrés Lluís Domènech i Montaner
 
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

card congrésAmb motiu de l’Any Lluís Domènech i Montaner 2023 -en què es commemora el centenari de la mort de l'arquitecte-, l’Ajuntament de Reus, l’Ajuntament de Canet de Mar i el Centre d’Estudis Lluís Domènech i Montaner (CEDIM) organitzen el I Congrés Lluís Domènech i Montaner amb l’objectiu de contribuir amb noves aportacions sobre la vida i l’obra del pare del modernisme català.

El Congrés també vol fer una aposta per revalorar altres camps domenequians fins ara poc explorats. D'una banda, l’aportació de Domènech en la política catalanista d’entre segles i de l'altra, tot el seu llegat intel·lectual com a investigador d’història i  redescobridor del patrimoni antic del país. Tres disciplines que Domènech treballà intensament durant tota la seva vida, els resultats de les quals tendeixen a complementar-se, talment com si fossin vasos conductors, com a part d’un projecte global de reconstrucció nacional del país.


El Congrés Lluís Domènech i Montaner es configura, d'aquesta manera, com un viatge apassionant a la recerca del substrat personal de Domènech i Montaner que ens permetrà gaudir de la riquesa d’aquest personatge de projecció universal.

  EIXOS DEL CONGRÉSeix 1

Eix 2

Eix 3 congrés

eix 4

 CRIDA DE COMUNICACIONS 

Del 9 de gener de 2023 al 13 de febrer de 2023 es poden presentar els resums de les comunicacions a info@cedim.cat. Podeu baixar el formulari prement aquí.


El 23 de febrer es comunicarà l’acceptació de les comunicacions als interessats, el text definitiu i la presentació de les quals s’hauran d’enviar abans del 24 d’abril 2023 a info@cedim.cat.

Més informació a la pàgina web del Centre d'Estudis Domènech i Montaner (CEDIM).

banner col·laboració congrés any domènech

^