ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Igualtat
Igualtat - Servei d'informació i atenció a la dona (SIAD)
 
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
  • Descripció del servei

    Serveis i recursos de detecció i abordatge de les violències masclistes Des de la Regidoria d’igualtat amb col·laboració de l’Àrea de Serveis Socials, s’ofereix informació, orientació i assessorament a dones, fills i filles, i d’altres persones en situació de violència masclista en totes aquelles qüestions que puguin ser del seu interès i de manera especial, en la detecció i l’atenció de la violència masclista.

  • Sublínies o programes de servei

    Servei d’acollida i atenció socialServei d’atenció i orientació, que ofereix assessorament i informació a les persones del municipi que estiguin patint alguna situació de violència masclista. En aquest espai es fa l'acollida i l’assessorament personalitzat que sigui necessari, així com la derivació corresponent a serveis més específics.

     Servei d'atenció psicològica (SAP)Servei d’intervenció especialitzat d’atenció individualitzada i personalitzada que s’adreça a dones, fills i filles, i d’altres persones en situació de violència masclista, tant física com emocional, l’objectiu del qual és proporcionar eines i recursos de reflexió, ajuda i suport per tal d’afavorir l’autonomia i recuperació de les persones que es troben en una situació de vulnerabilitat vinculada a una relació de violència. 

    L’accés en aquest servei es realitza per derivació de Serveis Socials de l’Ajuntament, a través del Servei d’acollida.

    El seu cost és gratuït per les persones usuàries gràcies al cofinançament per part de l’Ajuntament de Canet de Mar i per l’Oficina de les Polítiques d’igualtat de la Diputació de Barcelona. 

     Derivació i coordinació a serveis especialitzats d’àmbit comarcalL’Ajuntament de Canet de Mar disposa d’un circuit estandarditzat i estable –el Circuit VIMAS- que garanteix una coordinació permanent amb la resta d’agents socials d’àmbit comarcal que treballen en la detecció i l’abordatge de les violències masclistes. 

    Per aquesta raó, si escau, des de l’Ajuntament es coordina la derivació en un altre servei de la Xarxa que així es requereixi. Els Serveis especialitzats que actualment conformen el circuit VIMAS són: 

    Servei d’informació i atenció a les dones – SIAD Maresme
    telèfonTel: 93 741 16 22
    siad.maresme@ccmaresme.cat  

    Servei d'intervenció especialitzada en violència masclista – SIE Mataró - Maresme
    telèfonTel. 93 796 13 00
    siemataro.tsf@gencat.cat

    En cas de situacions de violència o vulnerabilitat de drets per raó d’orientació sexual, identitat o expressió de gènere, des de l’Ajuntament, a través d’aquest serveis, pot derivar, si així escau, al:  

    Servei d’Atenció LGTBI – SAI Maresme
    telèfonTel: 93 741 16 22
    sai.lgbti@ccmaresme.cat

     Activitats d'autoreconeixement, empoderament i sensibilització Al llarg de l’any, des de la Regidoria d’Igualtat s’organitzen activitats adreçades de manera específica a les dones: xerrades, jornades de sensibilització, tallers, espais de creixement personal, que tenen en comú crear espais segurs on connectar el cos amb consciència, aprendre a escoltar-nos i ser escoltades i expressar-nos lliurement.  


  • ÀMBIT
    Igualtat
  • COM CONTACTAR-HI
     
  • Telèfon: 
    93 795 46 79 
  • Categoria
    Benestar
    Igualtat
  • Banner igualtat - violència masclista

    telèfons violència masclista bx res

^