ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Les famílies amb menys ingressos es poden beneficiar de bonificacions en el preu públic pel servei d'Escola Bressol
PUBLICAT Dimecres, 26.01.2022
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

arxiu escolesEl pròxim 26 de gener entra en vigor la modificació de l’ordenança reguladora del preu públic d’escola bressol que preveu bonificacions del preu per a determinats trams de renda. 

L’Ajuntament de Canet de Mar ha aprovat la modificació per incloure la bonificació per les despeses d’escolarització i menjador i facilitar l’accés al servei d’escola bressol a més famílies.

Podran gaudir de les reduccions les famílies dels alumnes de l’escola que estiguin empadronades al municipi, acreditin que el nivell de renda familiar no supera els llindars previstos i no posseeixin altres béns immobles diferents de l’habitatge habitual.

Les bonificacions són del 50 i del 90 per cent de les quotes en funció dels ingressos i la tipologia familiar. Per tal d'establir la base de càlcul anual de la renda  de la unitat familiar es tenen en compte la totalitat dels ingressos anuals bruts i es relaciona el total d'ingressos amb el nombre total de membres de la unitat familiar

Les sol·licituds es poden presentar telemàticament o a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de Canet de Mar, carrer Ample, 11.

Documents

Informació bonificacions EBM

Informació bonificacions EBM

Fitxer: Info_bonificacions_preu_EBM.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 165.08 kB

Model sol·licitud bonificació EBM

Model sol·licitud bonificació EBM

Fitxer: Model_sol_licitud_bonificacio.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 128.21 kB

^