ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La força feminista es torna a sentir amb intensitat en els actes del Dia internacional de la dona
PUBLICAT Dimecres, 04.03.2020
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

El Dia internacional de la dona, que celebrem el 8 de març, es viurà un any més amb energia i intensitat. Les entitats i les associacions que lluiten per reivindicar el paper igualitari de la dona han preparat actes i activitats també al nostre municipi. A la sessió plenària de dijous passat, els i les càrrecs electes van aprovar per unanimitat la "Moció de suport a la vaga feminista del 8 de març a Catalunya". 

Una moció que posa de manifest la implicació de tots els grups polítics en la reivindicació feminista, en aquesta marea de força, pensament i canvi que representa la Vaga Feminista i que omple carrers i places. Al voltant d'aquest 8 de març s'han preparat conferències, exposicions, concerts i tallers. L'Ajuntament, a través de les àrees d'Igualtat, Cultura, Esports i Joventut i les entitats Sàlvia, Mares Malabaristes i Mandràgora, són al darrera de l'organització d'aquestes activitats, que compten amb el suport de la Diputació de Barcelona. La Biblioteca s'il·luminarà de color lila cada dia al vespre des de divendres 6 i fins al diumenge 15 de març.

Consulteu tots els actes a l'agenda del web i a l'actualització que fem a través dels perfils institucionals a les xarxes socials.

Activitats Dia internacional de la dona 2020

Activitats Dia internacional de la dona 2020

Fitxer: AJUNTAMENT_CANET_DE_MAR_diptic_ACTIVITATS_2020.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 1.03 MB

^