ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Història local
Breu apunt sobre Canet
 
Imprimir
 • El que us expliquem
  Canet de Mar és una població de la comarca del Maresme. A part de l'excel.lent clima, l'extensa zona de platja, de més de dos quilòmetres i mig, i els boscos que envolten el municipi, Canet de Mar és la població on, en menys espai, hi ha més patrimoni modernista.
  A Canet hi va viure i treballar l'arquitecte, professor, dibuixant, polític i humanista Lluís Domènech i Montaner. Aquí hi va gestar obres tan importants com el Palau de la Música Catalana i l'Hospital de Sant Pau i de la Santa Creu.
  A Canet hi trobareu l'Ateneu Canetenc, avui biblioteca, la Casa Roura, convertida avui en restaurant, la Casa museu Domènech i Montaner, on va viure i treballar l'arquitecte, i molts d'altres edificis i cases d'aquest estil arquitectònic de finals del segle XIX i principi del segle XX.

  A Canet s'hi arriba per la carretera nacional II o bé per l'autopista C-32. Amb una població de més de 14.000 habitants, Canet de Mar ofereix tant al resident com al visitant, un municipi obert al mar i envoltat alhora de muntanyes, on hi destaquem el turó de Pedracastell des d'on es pot veure a bastament la zona costanera, i el Montnegre-Corredor, que forma part de la Serralada Litoral, que protegeix tota la comarca i fa que gaudeixi d'aquest clima tan privilegiat, del qual n'és un clar exemple la vall de Canet.


  panoràmica Canet
 • Si no en teniu prou

  Si voleu ampliar informació podeu adreçar-vos a l'

  Arxiu Municipal

  o a la

  Biblioteca P. Gual i Pujadas

  Si teniu alguna aportació a fer-nos sobre el contingut d'aquesta informació podeu adreçar un correu a l'Àrea de Comunicació

^