ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Acord per crear una xarxa sense fils a Canet
PUBLICAT Divendres, 30.04.2004
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Un col.lectiu de canetencs interessats en l'aplicació de les noves tecnologies a Canet s'han trobat amb responsables de la

Regidoria de Comunicació

de l'Ajuntament i han acordat tirar endavant la creació d'una xarxa sense fils a Canet.

Entre d'altres temes, a la trobada es va fer públic l'acord d' Edicions Els 2 Pins i la Plataforma CANET WIRELESS per coordinar la xarxa sense fils al nostre poble.

Des del passat 28 d´abril, Edicions Els 2 Pins i la Plataforma CANET WIRELESS, han convingut unificar esforços, tot tirant endavant un sol projecte de xarxa sense fils, sota el nom de Canet sense fils.
 
Formen la branca de Noves tecnologies d'Edicions Els 2 Pins, els joves de la Plataforma Canet Wireless, Lluís Llovet de Vilaweb Canet i Jordi Rossell, Joan Noguera i Jordi Arcas d'Edicions Els 2 Pins.

D´aquesta manera s´aprofita l´estructura de la qual ja disposa Edicions Els Pins i s'amplia amb un grup de joves amb estudis d'informàtica i noves tecnologies molt interessats a aplicar el sense fils a Canet.

La intenció és que en menys d´un any aquesta xarxa ja sigui una realitat. Per aquest motiu s´han tingut contactes amb el regidor de Comunicació Òscar Figuerola, per exposar-li el projecte i per buscar punts de col·laboració amb l´Ajuntament, per aconseguir que sigui realment una xarxa d´utilitat pública, oberta a tothom.

A la reunió d'aquest dijous Figuerola va prendre el compromís de col.laboració institucional en aquest projecte i en d'altres que també li han estat proposats, com ara cursos de formació Linux i va demanar-los l'assessorament en l'àmbit de la Comunicació. El grup s'ha compromès, entre d'altres temes, a valorar aquest web municipal perquè ofereixi el millor servei possible a la població.

Informació publicada el divendres 30 d'abril de 2004

^