ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Canet de Mar
Antoni Cruanyes i l'ACPO, canetencs de l'any
PUBLICAT Dijous, 29.04.2004
Imprimir

La Mostra d'Entitats s'ha clos aquest cap de setmana amb la proclamació dels canetencs del 2003.

Toni CruanyesEl guanyador de la categoria individual ha estat Toni Cruanyas Plana, periodista de 29 anys, corresponsal de TV3 a Londres. Actualment Toni Cruanyes, que recordem fou un dels fundadors, juntament amb Carles Sàiz, de la revista Àmbit, és a Nova York, on fa un programa de ràdio per a les Nacions Unides. D'aquí a poc tornarà a Londres i podrem tornar-lo a veure per la televisió.

Mostra d'entitats 2004L'Associació Cultural Plataforma Odèon ha guanyat la votació popular en l'apartat de col.lectius locals. El seu president, Jordi Sisquella, ha declarat a Ràdio Canet que la distinció mostra que l'activitat cultural i associativa de Canet està més viva que mai, tal i com ha quedat demostrat amb l'èxit de la Mostra d'Entiats.

Sisquella afegeix que tot i que el premi ha estat per l'ACPO, totes les entitats del teixit social, cultural i esportiu de Canet, són mereixedores d'obtenir aquesta distinció perquè també treballen desinteressadament per Canet.

Jaume Dotras Serrabella, que va morir l'any passat i que va ser i és encara, un dels referents culturals de Canet, ha rebut el premi canetenc 2003 a títol pòstum.

Els premis canetencs 2003, han estat una iniciativa dels mitjans de comunicació local Àmbit, Ràdio Canet(2) i Vilaweb Canet, a petició del Consell Municipal de Cultura. En aquesta primera edició hi han participat 779 pesones.

Acta dels premis canetencs 2003

Informació publicada el dijous 29 d'abril de 2004

^