ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Les escoles de Canet suspenen les classes per aquesta tarda i demà divendres tot el dia
PUBLICAT Dijous, 02.02.2012
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

La delicada situació meteorològica actual i la previsió per a les pròximes hores, ha fet que l'Ajuntament, d'acord amb la comunitat educativa local, hagi decidit suspendre les classes aquesta tarda de dijous i demà divendres tot el dia. 

També se suspèn l'activitat docent a l'Escola d'Adults Maria Saus i als cursos i tallers del Centre Cívic Vil·la Flora.

Des de les escoles s'està avisant a les famílies informant-los de la situació. Des de l'Ajuntament, a través del web municipal i de l'emissora de ràdio Canet, anirem fent el seguiment i informant puntualment a la població. 

La Generalitat ha passat el Pla Neucat a fase d'emergència. La Direcció General de Protecció Civil recomana avançar, en la mesura del possible, la tornada a casa si implica mobilitat en el territori. Es preveu que aquesta tarda de dijous s'activi un segon episodi de neu i sobretot de fred intens, que s'allargarà els pròxims 4 dies. El Maresme, juntament amb l'Empordà, la Selva, el Vallès, el Pla de l'Estany, el Gironès, el Barcelonès i el Baix Llobregat, està sota la influència directa d'aquesta nova activació del temporal.

El Consell Comarcal del Maresme ha avisat als ajuntaments de la suspensió del transport escolar. D'altra banda, des del Consell Esportiu del Maresme, a instàncies de la Generalitat, s'han suspès totes les activitats esportives del cap de setmana per a l'aire lliure i es recomana a les entitats i els clubs esportius amb activitats en pavellons i llocs tancats, que valorin la possibilitat de suspendre-les per evitar els desplaçaments dels equips.

També des del Consell Comarcal es fa una crida per acollir durant uns dies els animals més febles del CAAD Maresme.

Enllaços recomanats:

Consell Comarcal del Maresme

Generalitat de Catalunya

Consells per l'onada de fred

Web tempscanet.cat

^