ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Canet surt al carrer
PUBLICAT Divendres, 12.03.2004
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

crepó negre dol
A les 8 del vespre del dijous, més d'un centenar de canetencs i canetenques van trobar-se davant l'Ajuntament per manifestar en silenci la seva condemna als atemptats perpetrats a Madrid.

manifestació atemptats 11.03.04L'alcalde Joaquim Mas acompanyat de la resta de regidors i regidores del consistori, va llegir un manifest de rebuig i condemna incondicional i absoluta a la babàrie terrorista. En nom del poble de Canet va expressar el condol a les famílies de les víctimes i la solidaritat amb tots els afectats i amb l´Ajuntament de Madrid i la Comunitat Autònoma, en aquest moment de commoció i dolor per la magnitud de la massacre. Com ha dit el president Maragall, avui tots som madrilenys i madrilenyes, va dir l'alcalde.

La Generalitat de Catalunya ha decretat (DECRET 224/2004, d'11 de març) tres dies de dol a tot el territori de Catalunya, des de les dotze hores d'ahir dijous fins a les vint-i-quatre hores de demà dissabte 13 de març de 2004.

Durant aquest període de dol se suspendrà la celebració de recepcions i actes oficials i les banderes onejaran a mig pal en els edificis i dependències de la Generalitat i en les corporacions públiques de Catalunya.

Aquesta tarda a les 19.00 hores tindrà lloc una manifestació a Barcelona amb el lema Catalunya amb les víctimes de Madrid, contra el terrorisme, per la democràcia i la Constitució.

La Generalitat també ha anunciat que a partir de les 14.00 hores d'avui divendres, s'aturaran tots els serveis públics administratius, tècnics i educatius. Les escoles públiques doncs, també aturaran la seva activitat, tot i que romandran obertes en l'horari habitual.

I s'ha habilitat un llibre de condol a través d'Internet. http://www.noalterrorisme.org/


Algunes entitats locals han publicat manifestos. (ACPO, Artenac)

Informació publicada el divendres 12 de març de 2004

^