ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Els pastissers de Canet celebren el primer aniversari dels Dolços Vitralls
PUBLICAT Dimecres, 22.10.2003
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Una exposició sobre utensilis, receptes i fotografies i una xerrada del mestre pastisser, Tomàs Ortega, són les dues activitats programades.

“Durant tota la història hi ha hagut persones dedicades a endolcir la vida a la gent”. Amb aquesta frase comença la tarja promocional de “VIDES DE PASTISSERS”, una iniciativa conjunta dels diferents pastissers de Canet per celebrar l´èxit rotund que han tingut els Dolços Vitralls en el seu primer any de vida.
La celebració es concreta en una exposició i una xerrada. L´exposició defensa la idea que l´ofici de pastisser és un art. Per demostrar-ho s´exposaran, entre d´altres objectes, eines, fotografies i antics receptaris. La mostra es podrà visitar des del proper dilluns 27 fins al 16 de Novembre a la Casa museu Lluís Domènech i Montaner.
Per altra banda, els pastissers canetencs han convidat al mestre Tomàs Ortega Mazo, prestigiós professional i figura clau de la pastisseria del país, perquè faci una xerrada el proper dilluns 27 d´octubre, a les set de la tarda,  a la mateixa casa museu. L´acte serà retransmès en directe per Ràdio Canet. Al finalitzar la xerrada la Pastisseria Campassol oferirà un piscolabis als assistents tot celebrant el seu 50è aniversari.
Finalment, afegint-se a la celebració dels pastissers, la Biblioteca P. Gual i Pujadas oferirà una mostra de llibres, revistes i publicitat antiga sobre el mateix tema.

^