ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El PSC presentarà les seves propostes en política cultural a Canet
PUBLICAT Dilluns, 20.10.2003
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Els socialistes han convocat actes a Canet, Sant Pol, Arenys i Argentona per presentar les seves propostes en educació, cultura i habitatge. Pasqual Maragall només serà present a l´acte d´Argentona.

Ràdio Canet (14.10.03).- Davant la proximitat de les eleccions autonòmiques comença a proliferar la programació d´actes polítics arreu de Catalunya. El PSC n´ha convocat un a Canet mateix. Es celebrarà a la Casa Museu el proper dissabte 18 d´octubre, a les dotze del migdia. L´acte va dirigit especialment a les entitats culturals de la comarca a qui el PSC vol explicar quines són les seves propostes en matèria de cultura.
L´encarregat de fer aquesta presentació serà Josep Maria Carbonell, diputat al Parlament de Catalunya i secretari de cultura i audiovisuals de la comissió executiva nacional del PSC. El diputat socialista passarà tot el matí del dissabte a Canet, on es trobarà primer amb les autoritats municipals i amb representants del món cultural de la vila i de la comarca. Segons ha explicat a Ràdio Canet Marisol Pacheco, secretària d´organització del PSC local, el partit ha triat el nostre poble per la presentació pel llegat cultural que té.
D´altra banda, demà dijous es parlarà de les polítiques del PSC sobre educació infantil a la sala noble del Calisay d´Arenys a partir de dos quarts de vuit del vespre. Intervindran la regidora d´Arenys Dolors Casellas i Montserrat Tura, alcaldessa de Mollet i diputada al Parlament.
Divendres hi ha tres actes. Es parlarà també sobre les polítiques del PSC en educació a la sala polivalent de Sant Pol a les 9 dels vespre amb el regidor Francesc León i el delegat nacional d´educació del PSC Francesc Colomer. I a dos quarts de vuit, però al local Emili Vendrell de Tordera es parlarà de la mateixa temàtica mab la intervenció de la regidora i candidata al Parlament Conxita Rodríguez i la diputada al parlament Pilar Díaz.
Finalment, la sala de plens d´Argentona acollirà a partir de dos quarts de vuit, també divendres, la presentació de les propostes de Pasqual Maragall en polítiques d´habitatge. Intervindran la titent d´alcalde Montse Brugal i el Diputat al Congrés Jordi Pedret.

 
Nota emesa a l'informatiu Canet al dia del 14 d'octubre de 2003

^