ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L´Escola de Teixits inaugura el curs amb la voluntat d´afrontar la crisi
PUBLICAT Dilluns, 20.10.2003
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Juste de Nin, director creatiu de la marca de moda Armand Basi, ha estat l´encarregat d´impartir la lliçó inaugural del curs acadèmic

Ràdio Canet (14.10.03).- L´Escola Universitària d'Enginyeria Tècnica en Teixits de Punt de Canet ja no tornarà a viure l´allau d´inscripcions ni la massificació a les aules habituals fa anys. Ho ha reconegut, aquest matí, el director de l´Escola, Josep Maria Riera. Riera ha argumentat que la davallada en el nombre d´alumnes s´explica per l´extensa oferta de titulacions universitàries existents però ha afegit que “cal afrontar la situació internacionalitzant el centre i aconseguint més contactes amb la indústria tèxtil”.
Josep Maria Riera ha estat acompanyat, durant l´acte, per Àngel Merino,  president de l´àrea d´educació de la Diputació de Barcelona, Juste de Nin, dissenyador i director creatiu d´Armand Basi, Joaquim Mas, Alcalde de Canet i per membres de la comunitat universitària. Juste de Nin ha estat l´encarrega d´impartir la lliçó inaugural del curs acadèmic i ho ha fet posant la seva empresa com a exemple d´èxit. Segons de Nin: “La moda és un estil de vida, un estil propi. Qualsevol empresa que es vulgui dedicar a la moda ha d´oferir qualitat però a l´hora ha de tenir imatge de marca, si no, no hi ha res a fer”. El dissenyador també s´ha referit a la crisi que pateix el sector tèxtil amb optimisme ja que, segons ell, “Catalunya està preparada perquè sempre ha tingut grans creadors”.


Nota emesa a l'informatiu Canet al dia del 14 d'octubre de 2003

^