ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Ràdio Canet
Programació especial en motiu de les eleccions autonòmiques
PUBLICAT Dimecres, 15.10.2003
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Ràdio Canet fa una programació especial en motiu de les eleccions del novembre

Canet i les eleccions autonòmiques ‘03

Falten poc més de quatre setmanes perquè els catalans i les catalanes ens retrobem, per segon cop aquest any, amb les urnes. El 16 de novembre es decidirà el relleu de Jordi Pujol, un relleu inevitable ja que, com sabeu, el President de la Generalitat ha decidit plegar. Però, alhora, un relleu que pot suposar un canvi amb l´arribada dels socialistes catalans i Maragall o la continuïtat amb la victòria de Convergència i Unió i Artur Mas.
Davant d´aquesta cita electoral Ràdio Canet ha programat una sèrie de reportatges informatius especials sota el títol ‘Canet i les eleccions autonòmiques ‘03´ que s´emetran dins dels informatius de Canet al Dia a partir de la setmana que ve. L´objectiu d´aquests reportatges és el d´oferir la visió local d´aquestes eleccions.
Per una banda analitzarem el signe polític del nostre poble repassant els resultats de les urnes canetenques en els comicis autonòmics de 1999. I, per una altra banda, coneixerem les propostes polítiques de cada formació a través dels caps de llista locals. En la sèrie de reportatges entrevistarem al popular Martín García, el republicà Òscar Figuerola, el socialista Joaquim Mas i la convergent Ibis Puig. Tots ells respondran les mateixes quatre preguntes: com valoren els anys de pujolisme?; Com defineixen el seu líder?; Quines són les principals propostes del seu partit? I, finalment, Necessita Catalunya un nou Estatut?
La sèrie de reportatges ‘Canet i les eleccions autonòmiques ‘03´ s´emetran cada dimarts a partir del proper 21 d´octubre dins l´informatiu Canet al Dia (13:30 i 19:30).

ACTE DEL PSC A CANET.- Encara sobre les eleccions autonòmiques. Ja comencen a convocar-se actes de pre- campanya. El Partit Socialista de Catalunya n´ha programat un a Canet pel proper dissabte. Es tracta de l´acte de presentació de les propostes culturals del PSC al Maresme. Aquesta xerrada estarà conduïda pel diputat socialista al Parlament de Catalunya, Josep Maria Carbonell. Aquest acte és públic, tothom hi està convidat, serà a les dotze del migdia a la Casa Museu Lluís Domènech i Montaner.


Aquí trobareu un resum de les notícies que han sortit als informatius de Ràdio Canet

^