ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L´Ajuntament de Canet treu al carrer un nou butlletí municipal
PUBLICAT Dimarts, 14.10.2003
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

L´Ajuntament de Canet ha tret al carrer un nou butlletí municipal. Segurament ja el teniu a casa ja que s´ha repartit aquest cap de setmana porta per porta. El nom del butlletí és VIURE CANET. Aquesta publicació pretén fer arribar a tots els veïns del poble informació sobre les polítiques que es duen a terme des de les diferents regidories.
En aquest primer número el reportatge central s´ha basat en l´Àrea de Territori i sostenibilitat. També hi ha reportatges sobre la Biblioteca de Canet, el Cicle Més de Sis hores de Cançó, una secció de notícies breus i un repàs exhaustiu a com ha quedat configurat el cartipàs municipal. En el proper número, però, es preveu incloure seccions on també hi hagi participació ciutadana.
Una característica destacable del nou butlletí és que en ell hi tenen veu tots els grups polítics amb representació municipal. Per aquest motiu en les últimes pàgines s´hi pot trobar una columna d´opinió dels diferents grups.
El butlletí municipal serà un dels temes que debatran els polítics a la Tertúlia de Ràdio Canet el proper dijous a les 20:00 h. Els altres dos temes seran: el present i el futur de les rieres i què s´ha de fer en matèria de Medi Ambient al poble.


Canet al dia del dilluns 13 d'octubre de 2003

^