ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L´actriu Àngels Bassas visita la Biblioteca de Canet per fomentar la lectura entre els més joves
PUBLICAT Dimarts, 14.10.2003
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Divendres passat la Biblioteca va acollir una original i alhora interessant proposta destinada a captar l´atenció d´un públic majoritàriament jove. Aquest acte va consistir en portar a la biblioteca de Canet l´actriu Àngels Bassas, molt coneguda actualment arrel del paper de la Laura que interpreta a la sèrie televisiva el Cor de la Ciutat. Doncs l´Àngels va venir a Canet per explicar-nos les seves aficions i gustos literaris.

La primera mitja hora va ser una entrevista col·loqui presentada per Maria Rosa Martínez, però a partir de llavors van ser els assistents a la sala, la majoria d´ells un públic molt jove, que van agafar les regnes de l´acte i van descarregar tota una bateria de preguntes d´allò més diverses sobre l´Àngels Bassas. L´actriu va contestar a totes les preguntes i va dir que era la millor entrevista que li havien fet mai.

Acabat l´acte l´Àngels va haver d´estar-se una bona estona més, tal i com es preveia, per signar un bon grapat de autògrafs i fer-se fotografies amb tothom que li va demanar.

Canet al dia del dilluns 13 d'octubre de 2003

^