ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L´ACPO ‘renta la cara´ al Cinema Miramar
PUBLICAT Dijous, 25.09.2003
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Tot és apunt perquè aquest divendres 26 de setembre comenci el cicle de cinema alternatiu amb un documental polèmic i multi - premiat: Bowling for Columbine

La vocalia de cinema de l´Associació Cultural Plataforma Odeon (ACPO) ha acondicionat la sala canetenca per poder iniciar la temporada de cinema alternatiu en millors condicions. A la sala gran s´ha canviat la moqueta dels passadissos, també s´ha pintat el vestíbul, s´han arreglat els lavabos i s´han canviat els vidres trencats.  Quirze Planet, membre de la Plataforma Odeon, explica que calia fer aquestes petites millores “per poder continuar fent cinema tot esperant l´Odeon”.
El cinema Miramar es pot utilitzar gràcies a un conveni entre el propietari del cinema i l´Ajuntament. Les negociacions han estat complicades però, finalment, l´amo del cinema ha accedit a continuar la relació gràcies, per exemple, a que durant l´estiu l´ACPO segueix llogant-li pel·lícules per fer el cinema a la fresca.
Un cop acabat el cicle estiuenc l´ACPO enceta, aquest divendres, el Cinema Alternatiu. La periodicitat d´aquest serà quinzenal, tret de la projecció especial del dia 3 d'octubre en motiu de les jornades sobre l'Índia de Canet Obert al Món.
El cinema alternatiu enceta temporada amb el documental Bowling for Columbine de Michael Moore, un film que ha recollit nombrosos premis com el Cèsar per la millor pel·lícula estrangera i l´Oscar al millor documental.


Canet al dia del 24 de setembre de 2003

^