ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Mossèn Vicenç Carbó: “La Novena és la mateixa al matí i a la tarda. La ràdio ho va fer bé”
PUBLICAT Dimarts, 23.09.2003
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

En declaracions a Ràdio Canet, Vicenç Carbó, capellà custodi del Santuari de la Misericòrdia confirma que l´emissora municipal no es va equivocar a l´hora de retransmetre l´ofici de tarda.

Després que el portaveu de la Plataforma Independent de Canet (PIC), Pere Serra, reafirmés, en el ple extraordinari d´ahir, l´acusació contra l´emissora municipal per no haver retransmès la novena, els serveis informatius de Ràdio Canet han volgut desfer l´entrellat consultant al mossèn Vicenç Carbó. Carbó és capellà custodi del Santuari de la Misericòrdia i fa molts anys que viu de primera mà la novena de nostra senyora de la Misericòrdia. 
“A Canet la Novena es viu amb molta intensitat, per aquest motiu l´ofici de matí es renova a la tarda” ha declarat mossèn Vicenç Carbó. Finalment, sobre les diferències entre les dues misses diàries, Carbó ha explicat que mentre que l´ofici de matí el celebren els capellans del Santuari, per l´ofici de tarda es conviden capellans extraordinaris i, a més, s´ofereix la missa cantada per l´Orfeó Misericòrdia.


Canet al dia del dimarts 23 de setembre de 2003

^