ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La tornada a l´escola al Canet City
PUBLICAT Dilluns, 22.09.2003
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

El Canet City torna aquest dissabte a la graella de Ràdio Canet analitzant l´inici escolar dels centres educatius de Canet amb la regidora d´Educació, Sílvia Tamayo

El programa radiofònic Canet City enceta temporada aquest dissabte amb l´objectiu d´aprofundir en l´actualitat canetenca de la mà dels protagonistes de la vida política, social i cultural del poble. Per aquest motiu el programa convidarà setmanalment un cantenc per tal d´analitzar l´actualitat local i conèixer millor, tant la tasca que es fa des de l´Ajuntament, com la que es du a terme des de les entitats i associacions.
 
Aquest primer Canet City de la temporada es concentrarà en analitzar l´inici del curs escolar dels centres educatius del poble, parant especial atenció al procés que s´està seguint per aconseguir una segona escola de primària pública per al poble, a les negociacions entre els representants de l´Escola de Música i l´Ajuntament i, finalment, en la inauguració del servei d´Escola Bressol Municipal.

Per abordar totes aquestes qüestions el Canet City comptarà amb la presència de  la nova regidora d´educació, Sílvia Tamayo (PSC). Aquesta és la primera entrevista de Tamayo a Ràdio Canet des de que és regidora, per tant, dissabte també serà un bon moment per fer un petit balanç dels seus primers tres mesos de tasca al consistori.

El programa Canet City, presentat i dirigit per M. Rosa Martínez, s´emetrà en directe cada dissabte des de les dotze del migdia fins les dues de la tarda a través de Ràdio Canet (107.6 fm).


Canet al dia del divendres 19 de setembre de 2003

^