ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Ràdio Canet enceta la nova programació
PUBLICAT Dilluns, 22.09.2003
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Coincidint amb la tornada a l´escola, Ràdio Canet enceta el 15 de setembre la nova graella de programació ´03 – ´04, amb nous espais, informatius reforçats i la voluntat d´apropar-se a la vida canetenca dia a dia.
Durant la franja del matí Ràdio Canet emetrà un butlletí reduït a les nou del matí en el què s´oferirà la primera hora de la informació local. Fins les onze del matí i, a través del dial del 107.6, podreu escoltar la segona part de La República de COM Ràdio que presenta el periodista i escriptor Joan Barril. A partir de les onze s´inicia el nou magazine matinal de ràdio Canet Al Dia, amb serveis, música i el concurs dels migdies tot plegat amb la veu de Cristina Salad.


 

Puntualment a dos quarts de dues del migdia arriba la primera edició del Canet Al Dia presentat i dirigit pel periodista Marc Vidal. Canet al Dia pretén ser l´informatiu més pròxim ja que conté tota la informació local de primera mà i s´acosta, també, a la realitat comarcal. 
Al punt de les dues arriben els informatius generals de Com Ràdio. A les tres de la tarda es reprèn la programació de Ràdio Canet. Una primera hora de serveis i dues de grans èxits musicals i de novetats discogràfiques presentades pel locutor Carles Lucas. Al punt de les sis de la tarda una novetat, el magazine diari L´últim crit, presentat per Lourdes Pla. Un magazine amb tots els ingredients per sorprendre, interessar i entretenir, dia rera dia: humor, cultura, esports, música, entrevistes, tertúlies, esoterisme, cinema, ... La informació torna a dos quarts de vuit del vespre arriba la segona edició de Canet al Dia.
A les vuit del vespre, la ràdio és dels col·laboradors. Un grup de gent molt divers amb diferents sensibilitats i aficions que donen com a resultat una extensa varietat de programes: l´humor de Canet que está al món; l´oci més fresc de Què Passa!; la cultura local a Món Odèon; la música de Hellawaits, Santuary Rock, Nostra Dansa, la Taverna i Ritmo Latino; els esports a Esport 107; el debat i la reflexió a La Tertúlia; l´actualitat política i local a Canet City, etc...

Canet al dia del dilluns 15 de setembre de 2003

^