ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Nova temporada de La Tertúlia
PUBLICAT Dilluns, 22.09.2003
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

En el mateix horari de la temporada passada (dijous de 20:00 a 21:00), però amb canvis importants, La Tertúlia, el programa de debat i reflexió de l´emissora municipal Ràdio Canet (107.6 FM), torna aquest dijous 18 de setembre.
Un dels canvis seran els temes. Amb la voluntat de ser cada dia més pròxims, La Tertúlia abordarà sobretot temes locals que afecten  la vida quotidiana dels canetencs i les canetenques:  urbanisme, cultura, participació ciutadana, economia, política,... tots els temes possibles tindran cabuda a la taula de La Tertúlia. 
Però, sens dubte, els canvis més importants que s´inclouen al programa són de caire humà. Per una banda, amb l´objectiu d´aconseguir mirades més diverses i plurals, els tertuliants no seran només representants dels partits polítics si no que, aquests, s´alternaran amb representants de la societat civil canetenca. Per altra banda, la figura del moderador l´assumeix Lluís Llovet, director de l´escola Sant Martí d´Arenys de Munt i responsable de la pàgina web Vilaweb.Canet.

La Tertúlia s´estrena aquest dijous 18 de setembre portant a debat tres temes bén actuals: L´inici del curs escolar, l´incivisme i la participació ciutadana.


Canet al dia del dijous 18 de setembre de 2003

^