ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La PIC acusa falsament Ràdio Canet de no haver retransmès la Novena de Nostra Senyora de la Misericòrdia
PUBLICAT Dilluns, 22.09.2003
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Aquesta nit, en l´últim punt del ple municipal extraordinari convocat per la Plataforma Independent de Canet (PIC) es debatran els motius perquè l´emissora municipal Ràdio Canet no va retransmetre la novena de Nostra Senyora de la Misericòrdia. La publicació d´aquest punt ha sorprès a l´Ajuntament, al personal de l´emissora i a totes les persones que van poder seguir la novena diàriament a través de Ràdio Canet.
Per altra banda, l´emissora municipal no va rebre la petició de cap grup polític per retransmetre l´ofici religiós. De fet, el portaveu de la Plataforma Independent de Canet (PIC), Pere Serra, és membre del Consell de Govern de l´emissora i, com a tal, a finals d´agost va contribuïr a aprovar la programació de cara a la temporada 2003 – 2004. En aquella reunió no es va fer cap menció a la retransmissió de la novena i cap grup polític – inclòs la PIC -  va sol·licitar que fos retransmesa.
La decisió de retransmetre la novena va anar a càrrec de l´equip de gestió de l´emissora davant de la petició de diferents canetencs i canetenques a títol individual. Per a la retransmissió – que va anar del 30 d´Agost fins al 7 de setembre -  s´hi van destinar dos tècnics amb una dedicació de dues hores i mitja cada dia.
Ràdio Canet retransmetrà aquesta nit, en directe, el ple extraordinari municipal convocat per la PIC.  L´encarregat d´informar sobre el punt que afecta l´emissora municipal serà el nou regidor de comunicació, Òscar Figuerola.


Canet al dia del 22 de setembre de 2003

^