ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
S´inicia un nou curs de català per a persones nocatalanoparlants
PUBLICAT Dilluns, 24.11.2008
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

L´Ajuntament de Canet de Mar iniciarà un curs de català de nivell bàsic 3, com a continuació del curs de nivell bàsic 2 que es va acabar cap al mes de juny d´enguany.

Aquests cursos s´han pogut tirar endavant gràcies a la col·laboració, mitjançant una subvenció, del Departament d´Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya, a través de la Secretaria per a la Immigració. Aquest Departament s´ha abocat a prestar els recursos necessaris perquè les persones nouvingudes que desitgen aprendre la nostra llengua ho puguin fer.

Així, doncs, convidem a totes les persones que hi estiguin interessades, que s´acostin al Centre Cívic Vil·la Flora, dimarts dia 25 de novembre, a les set de la tarda per formalitzar la inscripció al curs.

Aquelles persones que no sàpiguen quin és el seu nivell de català faran una prova de col·locació per veure si poden entrar en aquest curs.

L´inici de les classes serà el dia 4 de desembre i es faran a Vil·la Flora cada dimarts i cada dijous, de set a nou del vespre.

^