ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament presenta el document gràfic VIURE CANET
Veurem l'evolució i el canvi que vui el poble avui
PUBLICAT Dimarts, 12.09.2006
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

vista passeig marítim i platja Des de fa uns quants mesos l´Ajuntament ha estat preparant un document audiovisual per mostrar a la població quins han estat els canvis més destacats del poble en aquests últims anys.

Aquest DVD demostra que Canet no s'ha girat d´esquena a la transformació que des de fa anys pateix la comarca del Maresme. L´important augment demogràfic ha provocat que la zona antiga de Canet de Mar s´hagi hagut de transformar ràpidament per assumir el volum de vehicles i persones que s´han traslladat a Canet: el cobriment de les rieres, la urbanització de la Sant Domènec i la Buscarons, l´aparcament, la plaça pública i el Centre d'Assistència Primària, són alguns dels projectes i realitats més importants que es mostren en aquest DVD.

Per fer-lo s'ha sortit al carrer a copsar l´opinió de la població i s´ha contactat amb persones representatives dels diferents àmbits de la producció local. Durant la Mostra d'Entitats es va parlar amb ciutadans i ciutadanes perquè donessin la seva opinió sobre diferents projectes del poble com ara l'aparcament, la mobilitat al centre, el comerç, el reciclatge, les rieres o els centres públics d'ensenyament. La participació va ser molt gran. L'equip de producció del DVD en va fer una tria i algunes de les intervencions apareixen al document final. Destaquem l'explicació que cinc nenes del poble fan de la recollida selectiva, d'una manera clara i entenedora per a tothom.

A més a més de la consciència sobre el medi ambient, la protecció de la façana litoral i les polítiques socials són també aspectes que es destaquen en aquest producte, però, per sobre de tot, el que més es percep és la qualitat humana de les persones, sense la qual, res de tot el que mostra aquest DVD no hauria pogut ser possible i que, en definitiva és el que ens fa diferents i ens dóna identitat com a poble.

El DVD es presenta públicament aquest 15 de setembre en un acte a l´Escola Universitària de Teixits de Punt. A partir d'aquesta data tothom qui el vulgui, el pot aconseguir, gratuïtament, a les dependències i els equipaments municipals.

Abans del visionat del DVD tindrà lloc una sessió informativa en la qual l'equip de govern explicarà detalls de tots els projectes en marxa al poble.

Sessió informativa i passi del document gràfic VIURE CANET
Divendres 15 de setembre de 2006
20.00 hores
Aula Magna de l'Escola Universitària de Teixits de Punt
^