ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Nou web de l'Ajuntament de Canet
Alerta! Encara estem d'obres
PUBLICAT Dimarts, 11.07.2006
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Aquesta setmana hem donat d'alta el nou web de l'Ajuntament de Canet de Mar. 

La intenció és clara, millorar en atenció i informació ciutadana.  Hem mantingut el disseny de l'anterior versió, però millorant-ne l'aspecte. Ara és un web més clar i net, amb més espai per a la informació i el detall d'actes i notes.

S'han modificat i ampliat els menús. Ara es pot accedir a les àrees i els serveis des de diferents espais. No cal conèixer la Regidoria a la qual pertany un servei per poder-hi anar, sinó que des dels equipaments i els serveis municipals  podeu entrar a la majoria d'ells.

senyal tràfic Durant aquest mes de juliol estem encara en fase de proves. Per aquest motiu hi haurà molts llocs als quals no trobareu accés o on la informació no estarà actualitzada. Us demanem disculpes. Hi estem treballant.

Millorarem en els tràmits que podreu fer a través d'internet, inclourem un mòdul de Turisme, amb informació genèrica en diferents llengües sobre tot allò que els visitants poden trobar al nostre poble i les entitats podran entrar elles mateixes les dades dels actes d'agenda.

Som conscients que internet és un dels canals més còmodes i àgils d'intercanvi d'informació entre usuaris i administració.  Això dóna sentit a aquest web i a la política de comunicació d'aquest Ajuntament.

^