ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Canet incrementa fins al 71.2% el percentatge de recollida selectiva de residus
PUBLICAT Dilluns, 03.04.2023
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Aquest 2022, Canet de Mar ha tornat a superar el 70% de recollida selectiva de residus. Concretament, durant aquest passat any, Canet ha recollit selectivament el 71,02% dels residus. Un 24,5% més que la mitjana de Catalunya.

Els totals recollits de les diferents fraccions són similars a les dades de l’any anterior pel que fa a la matèria orgànica, els envasos i el vidre, mentre que ha augmentat lleugerament el paper i cartró. Pel que fa al rebuig, ha disminuït de manera important respecte als anys anteriors, una molt bona dada. Aquests bons resultats, es deuen en part a les campanyes de conscienciació que s’han realitzat des de l’Àrea de Medi Ambient per tal de poder millorar els resultats i reduir el nombre de bosses mal deixades al carrer. L’any 2019, es va iniciar la campanya ‘Prou Rebuig! Cada dia el que toca’. Aquesta acció es va aturar l’any 2020 per la pandèmia de la COVID-19 i es va reprendre l’any 2021. En total, s’han enviat un total de 1236 cartes d’alerta als veïns i s’han incoat 88 expedients sancionadors.

captura resultats

De les dades obtingudes en aquest estudi, també és important destacar que la generació de residus per habitant a Canet (verd) és de 1,22 kg/habitant/dia i segueix per sota la mitjana de Catalunya (groc) que se situa en el  1,40 kg/habitant/dia.

Generació de residus

Per fomentar el reciclatge i facilitar-ne el servei a les persones que visiten el nostre poble els caps de setmana, es va instal·lar un punt d’emergència mòbil els diumenges a la parada de bus de la riera Gavarra, que es va ampliar instal·lant un nou punt a l’Avinguda Maresme.

 Podeu consultarl'informe complet en aquest document adjunt

Informa recollida selectiva Canet de Mar 2022

Informa recollida selectiva Canet de Mar 2022

Fitxer: informe_canet_2022.1.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 3
Mida: 766.59 kB

^