ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Continuen les obres de renovació de l´enllumenat a la carretera N-II
Durant aquest mes de gener, es realitzarà el tram entre el Carrer Vall i la Riera de la Torre
PUBLICAT Divendres, 13.01.2023
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Les obres de renovació de l'enllumenat públic de la carretera N-II en el seu pas per Canet de Mar continuen. Durant aquest mes de gener, es realitzarà el canvi d'enllumenat a tres trams diferents de via:

  • El primer tram començarà el dia 17/01/2023 i finalitzen el dia 18/01/2023.

A partir de les 8:00 hores i fins a les 16:00 hores. Per fer l'actuació en aquest tram, serà necessari realitzar una rasa que afectarà el pas de carrer al carrer Vall:

tall carrer vall

 

  • El segon tram será des de el dia 19/01/2023 fins el dia 20/01/2023
  • El tercer tram serà des de el dia 24/01/2023 fins el dia 27/01/2023

L'afectació també serà des de les 8:00 hores i fins a les 16:00 hores. En aquest cas també s'haurà d'obrir una rasa i afectarà de la següent manera:

tall 2

Com es pot veure a les imatges, aquestes tasques de renovació de l'enllumenat afectaran el trànsit rodat, així com als veïns que tenen guals a la zona de treball, per la qual cosa ja s’han col·locat uns cartells informatius a les entrades dels guals, perquè els afectats n' estiguin informats.

Les obres de renovació de l'enllumenat de la N-II, en el seu pas per Canet de Mar, van començar el pasat novembre de 2022. Es tracta d'una renovació integral de l'enllumenat. Les tasques consisteixen a canviar el cablejat, les columnes i les lluminàries de tot aquest tram. En total, es canviaran 38 punts de llum, que se substituiran per nous punts de llum amb tecnologia LED. Això permet reduir el consum energètic, reduir la contaminació lumínica i reduir també les emissions de CO₂.

La renovació de l'enllumenat en aquest tram la farà l'empresa Electricitat Boquet, SL per un import de 182.858,58 € (IVA inclòs). Està previst que les obres tinguin una durada de 6 mesos des de l'inici de les obres.

Podeu seguir tota la informació al moment, a través del canal de Telegram de l'Ajuntament de Canet de Mar.

^