ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Comença la renovació de l'enllumenat públic de la carretera N-II
PUBLICAT Dissabte, 12.11.2022
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
nacional maps

El pròxim dilluns 14 de novembre, s'inicien les tasques de renovació de l'enllumenat públic de la carretera N-II en el seu pas per Canet de Mar. Concretament, es farà el tram que va entre els carrers Miramar i Narcís Monturiol.

mapa tram canvi enllumEs tracta d'una renovació integral de l'enllumenat. Les obres consistiran a canviar el cablejat, les columnes i les lluminàries de tot aquest tram. En concret, es canviaran 38 punts de llum, que se substituiran per nous punts de llum amb tecnologia LED.

Durant aquesta legislatura, l'Àrea d'Urbanisme de l'Ajuntament està canviant a llums LED la gran majoria d'enllumenat municipal. Això permet reduir el consum energètic, reduir la contaminació lumínica i reduir també les emissions de CO₂.

Aquesta actuació comportarà afectacions al trànsit de la carretera N-II. Per aquest motiu, s'ha creat un dispositiu coordinat entre la Policia Local de Canet de Mar, el Servei Català de Trànsit i el Servei de Carreteres. S'anirà realitzant el canvi d'enllumenat per trams i s'indicarà prèviament les afectacions que es puguin produir.

Podeu seguir tota la informació al moment, a través del canal de Telegram de l'Ajuntament de Canet de Mar.

La renovació de l'enllumenat en aquest tram la farà l'empresa Electricitat Boquet, SL per un import de 182.858,58 € (IVA inclòs). Està previst que les obres tinguin una durada de 6 mesos.

 més informació NOTÍCIA | S'amplia el nombre de carrers del poble amb nou enllumenat per estalvi energètic

^