ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Comença el procés de licitació de les obres del Carrer Castañer
PUBLICAT Divendres, 11.11.2022
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Carrer Castanyer

paviment carrer castanyerEn els últims mesos, l'Àrea d'Urbanisme i la Brigada d'obres i serveis municipal han hagut de realitzar diverses intervencions causades per fuites d'aigua i problemes de clavegueram al carrer Castañer de Canet de Mar.

Amb l'objectiu d'acabar amb aquest problema, l'Ajuntament va fer un projecte per substituir integralment tota la xarxa de clavegueram i d'aigua potable d'aquesta via.

Un cop analitzat el projecte, la Junta de Govern Local va aprovar iniciar el procés de licitació per tal de trobar una empresa que s'encarregui de dur a terme aquestes obres.

L'anunci de licitació estarà en exposició pública durant tot el mes de novembre. Un cop s'adjudiqui, la previsió és que en un termini de 4 a 6 mesos les obres estiguin enllestides.

El regidor d'Urbanisme, Lluís Llovet afirma que la realització d'aquestes obres és una necessitat urgent, ja que s'ha pogut comprovar que la xarxa d'aigües d'aquest carrer es troba totalment destrossada. Llovet ha assegurat que mitjançant aquesta actuació s'aconseguirà una renovació total d'aquest carrer, des de la Plaça Macià al carrer Ample.

Tanmateix, Llovet ha explicat en una entrevista a Ràdio Canet que una de les màximes preocupacions i que fa que l'obra sigui més complexa és la conservació del paviment especial creat pel fill de Domènech i Montaner que fa que aquest carrer segui un dels més especials del poble.

 més informació NOTÍCIA | Urbanisme treballa per substituir el clavegueram de tot el carrer Castañer

ANUNCI | Contractació pública. Gencat

ENTREVISTA | El regidor Lluís Llovet parla sobre les obres del carrer Castañer a Ràdio Canet

^