ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Urbanisme treballa per substituir el clavegueram de tot el carrer Castañer
PUBLICAT Dimecres, 15.09.2021
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

En els darrers mesos, l’Ajuntament ha rebut nombrosos avisos de les veïnes i veïns del carrer Castanyer de Canet de Mar alertant de problemes d’embussaments del clavegueram dels seus habitatges.

La Brigada municipal d’Obres i Serveis ha realitzat un seguit d’actuacions a diferents punts del carrer per tal de solucionar aquests problemes particulars reconstruint novament el paviment en el seu estat inicial. Tanmateix, aquestes actuacions han permès veure que caldrà fer una actuació més global en aquest carrer, ja que la canonada de clavegueram del carrer ha arribat al final de la seva vida útil, és a dir, s'està degradant i se'n fa necessària la seva substitució.

paviment carrer castanyerDes de l’Àrea d’Urbanisme i Serveis Tècnics de l’Ajuntament ja s'està treballant en la redacció del projecte de substitució del clavegueram de tot el carrer Castanyer, el qual haurà d'incloure no només la substitució de la canonada malmesa, sinó també una reconstrucció del paviment superficial del carrer, de gran valor estètic i artesanal, de l'època de l'alcalde Josep Fors i Vidal.

La planificació del clavegueram de Canet , que en molts anys no ha rebut un manteniment com cal, l'està portant a terme l'àrea d'urbanisme amb l'execució del Pla director del clavegueram amb nombroses inversions a diferents carrers del poble. 

Mentrestant, s'ha fet una reposició provisional amb formigó de l'últim tram aixecat, a l'espera de poder executar l'actuació global del carrer.

^