ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament recorda a les entitats que la difusió d'activitats s'ha de fer a les cartelleres habilitades
PUBLICAT Dimarts, 05.07.2022
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
capçalera cartelleres

Des de la Regidoria de Participació ciutadana es treballa per un espai públic net i endreçat, pel que fa a la informació i la difusió de les moltes activitats que organitzen les entitats i associacions. Aquest juny, es fa un recordatori del que publicàvem just iniciat el mandat, al juny de 2019, perquè es respecti l'Ordenança de Civisme i convivència, que es molt clara quan diu que la difusió només es pot fer als llocs permesos.  


Aquests dies l'Ajuntament ha enviat una comunicació a les entitats i les associacions locals, per recordar-los que l’Ordenança de Civisme i Convivència recull explícitament que NO es poden col·locar cartells i altres elements similars, fora dels llocs destinats a aquest efecte, com són les cartelleres municipals que hi ha repartides arreu del poble. La sanció econòmica per no complir amb l'Ordenança, pot arribar als 400 euros.

Aquest recordatori ve motivat perquè ara fa unes setmanes s'ha tornat a detectar que no es compleix aquest punt de l’Ordenança i ens trobem façanes amb força cartells, donant una imatge de brutícia i deixadesa de l'espai públic. 

Per aquest motiu, es demana que, si es fa difusió d'algun acte, campanya o informació de qualsevol tipus, es faci en els llocs permesos.

Des de Participació ciutadana es recorda també que, des de fa més d’un any les entitats, que estiguin oficialment registrades al Registre Municipal d’Entitats (excepte els grups i les formacions polítiques) tenen dret a la impressió gratuïta, de 500 cartells anuals, en paper reciclat. És a dir, que només han d'enviar els documents en format pdf per correu electrònic a Participació i els cartells eran impresos i penjats a totes les cartelleres públiques, així com distribuïts als punts habituals: Vil·la Flora, Ajuntament, Biblioteca, Casa museu, Serveis Socials, Plaça Mercat i a l’Esplai de la gent gran. Actualment es penja el cartell en 34 punts.

Consulteu el text complet de l'Ordenança municipal de Civisme i Convivència.

Amb la col·laboració i complicitat de tothom aconseguirem millorar la imatge dels espais públics. 

Informació cartelleres, fanals i pancartes

Informació cartelleres, fanals i pancartes

Fitxer: Informacio_sobre_cartells__cartelleres__fanals_publics_i_pancartes.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 4
Mida: 278.07 kB

 

 

^