ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Participació ciutadana demana civisme a l'hora de fer difusió d'actes i activitats
PUBLICAT Divendres, 21.06.2019
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

cartelleria Pl.MercatDes de Participació ciutadana es demana a les entitats i les associacions locals que es tingui cura a l'hora de penjar cartelleria a la via pública per no embrutir l'espai urbà. L'Ordenança de Civisme i Convivència recull explícitament que NO es poden col·locar cartells i altres elements similars, fora dels llocs destinats a aquest efecte, com són les cartelleres municipals que hi ha repartides arreu del poble, i que qui no ho compleixi, s'exposa a una sanció econòmica de fins a 400 euros.

Aquesta és una de les primeres accions que ha dut a terme el nou Govern municipal, en concret des de la tinència d'Alcaldia de Serveis a les persones, Igualtat, Participació i Educació, al capdavant de la qual hi ha la tinenta d'alcalde Rosabel Madrid.

Aquest recordatori, que també es farà arribar internament a les àrees i equipaments municipals, ve motivat perquè s'ha detectat a molts punts del mobiliari urbà, marquesines i façanes diferents cartells, la qual cosa provoca una imatge de brutícia i deixadesa a què es vol posar fi.

Ens trobem en una època de l'any en què es fan molts actes i per tant, s'ha de fer molt d'èmfasi en aquesta demanda. Si es fa difusió d'actes, campanyes o informació de qualsevol tipus, que sigui només en els llocs permesos, que són les cartelleries destinades a aquest fi que es troben repartides pel municipi. Amb la col·laboració i la complicitat de tots plegats aconseguirem millorar la imatge dels espais públics.

Des de l'Àrea de Participació, es recorda que l’ús de les xarxes socials és molt recomanable com a eina alternativa per a la difusió d'activitats, per la immediatesa i gran abast que tenen, així com per l’estalvi en paper que suposa el seu ús.

Bona Festa Major i bon i cívic estiu.

^