ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament habilita un Punt Lila per al Canet Rock 2022
PUBLICAT Divendres, 01.07.2022
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
punt lila barraques 2022

Des de les 6 de la tarda de dissabte i fins a les 7 del matí de diumenge, trobareu operatiu el Punt Lila que l'Ajuntament ha habilitat a l'exterior del recinte del Canet Rock.

El Punt lila és un espai de sensibilització, prevenció i atenció a les violències masclistes i sexuals en espais d'oci nocturn.  Si veus o pateixes alguna agressió sexual o si tens dubtes sobre el tema, acosta-t'hi! 

 


Punt Lila Canet RockAmb motiu de la celebració del Canet Rock, aquest proper dissabte 2 de juliol a Canet de Mar, des de l’Ajuntament de Canet de Mar, tal i com s’ha fet els anteriors anys del festival,  s'instal·la  un Punt Lila. El trobareu fora del recinte a la Via Cannetum entre Vil·la flora i l’entrada del festival. És un espai de sensibilització, prevenció i atenció a les violències masclistes i sexuals en espais d'oci nocturn.

L’organització del festival ha explicat a l’Ajuntament de Canet de Mar que dins del recinte tot el personal està format perquè sàpiga com actuar i saber a qui dirigir-se en cas que es produeixi qualsevol situació de discriminació i que s'ha activat un protocol que ha de servir per conscienciar als assistents i posa de manifest la necessitat de treballar per una societat més justa i igualitària.

Des de l’organització del Canet Rock, sempre s’ha valorat positivament que tinguéssim un punt lila a l'exterior del recinte,  i si alguna persona necessita anar-hi sigui l’hora que sigui, ho pot fer, ja que l’organització i el personal que està en el punt lila estaran coordinats, al igual que amb altres serveis que poguessin ser necessaris.

Des de les àrees d’igualtat, joventut i festes també han estat programats t el servei de punts lila per les següents festes:

Festa Major: a les Barraques de les nits dels dies  24 juny i 25 de juny,  va estar ubicat al passeig Marítim. També n'hi haurà durant la propera Festa K80NET,  el dissabte 23 de juliol de 23.00 h a 6.00 h del 24 de juliol 
 

Aquests serveis Punt Lila estan coordinats i gestionats per Doble Via (Serveis Socioeducatius) SCCL, i subvencionats per la Diputació de Barcelona i el Pacto de Estado, a través de subvencions que gestiona l’Àrea d’Igualtat.

^