ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Canet viu la preestrena del documental del Sense Ficció sobre La Trinca
PUBLICAT Dimarts, 24.05.2022
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Sense Ficció Torna La trinca - foto de grup

Aquest dilluns, la Sala Centru del TMC ha acollit la preestrena del documental "Torna La Trinca", que avui s'emetrà al programa Sense Ficció de TV3. Digirit per Josep Rovira, el documental recupera la història dels nois de Canet i l'analitza amb la visió actual d'altres músics, periodistes i fins i tot juristes i una filòsofa. 


La Sala Centru s'ha vestit de gala per acollir aquesta preestrena que ha reunit de nou en Josep Maria Mainat, en Miquel Àngel Pasqual i en Toni Cruz. Bon humor, complicitat i reencontre, ja que els han acompanyat família, amics i companys de professió, com els membres de Comediants o en Joan Reig dels Pets.

L'acte ha estat presentat per l'alcaldessa, Blana Arbell, la directora del Sense Ficció, Montse Armengou i el director del documental, Josep Rovira.

Després, silenci a la sala, trencat per les rialles que han provocat alguns records mostrats a les imatges d'aquest recorregut per uns temes que encara avui són ben vigents. Torna la Trinca? Queda clar que si ho fessin, no els faltaria inspiració.

En acabar la projecció, els tres trincos han volgut agrair als responsables del documental la feina feta i a tots els assistents l'escalf i l'acompanyament.

El documental el podreu veure en directe avui dimarts 24 de maig al Sense Ficció de TV3.

Àlbum de fotos de l'acte

^