ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Nou horari de la Biblioteca P. Gual i Pujadas i represa de les activitats de formació i foment de la lectura
PUBLICAT Divendres, 28.01.2022
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Horari Biblioteca 2022

La Biblioteca P. Gual i Pujadas modifica aquest 2022 el seu horari d'atenció i obre al públic en l'horari següent:

Tarda: de dilluns a dijous de 15.00 a 20.00 hores

Matí: divendres de 9.00 a 14.00 hores i dissabte (excepte el període d'estiu) de 10.00 a 13.30 hores.  

D'aquesta manera, el personal de l'equipament podrà dedicar el dimarts al matí a les activitats de formació per a  usuaris i grups escolars i divendres a la tarda se centraran en les activitats de foment de la lectura.

consulteu el calendari complet de 2022 al peu de la notícia


I un any després... Tornen les visites escolars a la Biblioteca P. Gual i Pujadas

Biblioteca - activitats de formacióDesprés d’un any de pausa degut a les restriccions de la pandèmia de la COVID-19, aquest 2022 es reprèn una activitat fonamental per a l'equipament: les formacions de persones usuàries i les visites de grups escolars, una de les millors maneres que tenen els infants per conèixer la Biblioteca i aprendre’n el seu funcionament i ús.

La  formació de persones usuàries la du a terme el personal de la Biblioteca i segueix un programa segons curs o nivell escolar dissenyat perquè tots els alumnes dels centres educatius del municipi, rebin aquesta formació segons nivell. Les visites escolars, en canvi, estan conduïdes per mestres i professorat  fent ús de l’equipament, el fons i els recursos educatius que la Biblioteca els pot oferir, ja sigui per treballar alguna temàtica concreta o projecte.

Són formacions que tenen com a finalitat incentivar el gust per la lectura d’una forma lúdica, senzilla i propera, alhora que es dóna a conèixer la Biblioteca i els seus serveis a tots els membres de la comunitat educativa.

Els objectius principals de les formacions i les visites són donar a conèixer la Biblioteca i els serveis que ofereix, establir col·laboracions amb les escoles, proporcionar a l'alumnat els recursos per desenvolupar les habilitats de cerca i processament de la informació, i promoure i fomentar la lectura des de les primeres edats.

Aquestes formacions estan adreçades a tots els nivells educatius, des de l’escola bressol fins al batxillerat i estan programades des del mes de gener fins a mitjans de juny de 2022. Es fan dimarts al matí, fora de l’horari d'atenció habitual de la Biblioteca.

Divendres a la tarda, dinamització i foment de la lectura

Biblioteca - activitatsSi es reserva el dimarts al matí per fer formació d’usuaris i visites escolars, el divendres a la tarda s'ofereix, també a porta tancada, una variada programació d’activitats de dinamització i foment de la lectura, dirigides a tot tipus de públic, que a banda d’incentivar l’hàbit lector en tots els sectors de la població, tracta de fer de la Biblioteca un espai d’integració, trobada i participació.

La Biblioteca programa durant tot l’any activitats periòdiques i puntuals de foment de la lectura. Així, compta amb una sèrie de propostes fixes com “El Club de Lectura” conduït per Eliecer Navarro i “L’Hora del Conte” per als més petits.  I d’altres de puntuals, com presentacions de llibres, trobades amb escriptors i amb personatges populars, conferències divulgatives, concerts, xerrades, tallers per a joves, recitals poètics i exposicions temàtiques i/o monogràfiques per infants i adults, entre d’altres.

Amb aquestes accions culturals, es persegueix el compromís de fer que la Biblioteca esdevingui un punt de trobada on compartir l’experiència lectora enriquint la vida cultural de la ciutat.

Aquestes activitats són gratuïtes però cal reserva d’entrada a través de la plataforma d’entrâpolis

Calendari biblioteca 2022

Calendari biblioteca 2022

Fitxer: calendari_biblioteca_2022.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 256.93 kB

 


 

^