ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Canet de Mar també fa visible el Dia Internacional contral l'homofòbia, la transfòbia i la Bifòbia
PUBLICAT Dilluns, 17.05.2021
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

L'àrea d'Igualtat de l'Ajuntament, seguint la línia inciada amb la seva creació, fa visible a tots els col·lectius que conformen la nostra ciutadania, per aquest motiu realitza dues petites accions per al Dia Internacional Contra l'Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia.


polítics al balcóAquest dilluns 17 de maig es commemora el Dia Internacional Contra l'Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia. Per aquest motiu l'Ajuntament de Canet de Mar, a través de l'Àrea d'igualtat, i seguint la línia iniciada des de la creació d'aquesta àrea, s'afegeix a la commemoració i la reivindicació de fer visible també aquests col·lectius, que formen part de la nostra ciutadania, amb dues petites accions:
 
1- Els vespres - nit de diumenge 16 i de dilluns 17 de maig s'i·lumina la façana principal de la Biblioteca P.Gual Pujadas amb els colors de la bandera de l'Arc de Sant Martí, que identifica a aquests col·lectius.

2- Al llarg del dilluns 17 de maig es penjarà una bandera de l'Arc de Sant Marti, al balcó de l'alcaldessa de l'Ajuntament i al balcó principal del centre Cívic Vil·la Flora, seu de l'àrea d'Igualtat.
 
L'Ajuntament de Canet de Mar, està col·laborant amb el Consell Comarcal del Maresme, amb l'elaboració del Pla Comarcal LGTBI.
 
En altres dates commemoratives que se celebren al llarg de l'any, amb relació a aquest col·lectiu, especialment el 28 J, s'han pintat bancs, voreres públiques, el pont de fusta del passeig Marítim... amb els colors identificatius d'aquest col·lectiu, així com amb el suport de la Diputació de Barcelona, s'han celebrat diverses accions: Contacontes, Monòlegs, tallers de sensibilització....
 
Des de l'Àrea d'Igualtat fem una crida a la ciutadania a sumar-se a aquesta commemoració, així com a cooperar en la lluita per erradicar qualsevol tipus de discriminació.

^