ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Comencen les tasques de manteniment i millora de diversos camins de Canet
PUBLICAT Dilluns, 21.12.2020
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

camins canet santa florentinaAquest dilluns 21 de desembre han començat les noves tasques de manteniment i millora de diversos camins rurals municipals de Canet de Mar.

Aquests treballs es realitzen gràcies a una subvenció bianual extraordinària rebuda per part de la Diputació de Barcelona, en el marc de les mesures aprovades per a donar suport a les administracions locals davant la situació d’emergència provocada per la COVID-19. En concret, El Programa sectorial per la millora de camins municipals subvenciona inversions en camins públics, d’àmbit no urbà i aptes per al trànsit rodat motoritzat, amb l’objectiu de millorar les condicions d’accessibilitat i reforçar així la competitivitat del territori.

Concretament, al nostre municipi, les ajudes s’han destinat al manteniment del camí del castell de Santa Florentina des del seu inici i fins a la Creu de Pedracastell i a la construcció d’un gual formigonat (amb fibra) en la intersecció de dos dels caminis inclosos en el Pla Municipal de Prevenció d’Incendis Forestals de Canet de Mar.

Amb aquestes actuacions es completen els treballs de millora anuals realitzats en el marc del PPI de Canet de Mar, que enguany es varen destinar al manteniment del camí del Coll Safiguera, zona popularment coneguda amb el nom de “Camí dels Dos Pins” .

treballs cami creu

^