ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Finalitzen els treballs de manteniment dels camins forestals del coll de Safiguera
Aquestes tasques de manteniment s´han portat a terme mitjançant el Catàleg de Serveis de la Diputació de Barcelona, en el marc del Pla Municipal de Prevenció d´Incendis Forestals
PUBLICAT Dijous, 05.11.2020
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Tasques camins bosc canet

Aquest dijous 5 de novembre han finalitzat els treballs de manteniment dels camins forestals del Coll Safiguera, zona popularment coneguda amb el nom de “Camí dels Dos Pins”.

destacat camins

Aquesta és una més de les accions que s’ha dut a terme des del consistori amb l’objectiu de prevenir l’inici i la propagació d’incendis forestals i per garantir un correcte estat dels camins per tal que aquests siguin totalment accessibles per als vehicles de Bombers  en cas que es produeixi algun incident o incendi a la zona.

Aquestes tasques de manteniment s’han portat a terme mitjançant el Catàleg de Serveis de la Diputació de Barcelona, en el marc del Pla Municipal de Prevenció d’Incendis Forestals.  Mitjançant aquesta subvenció, cada any es realitza l’arranjament d’una de les pistes incloses a la xarxa viària bàsica municipal de prevenció d’incendis forestals.

Durant aquest any 2020 està previst portar a terme una altra actuació de millora i manteniment de la xarxa de camins forestals, gràcies a una subvenció extraordinària atorgada per la Diputació de Barcelona pels anys 2020 i 2021.

^