ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Presentat el Pla d'Acció Municipal de Canet: els objectius del mandat 2019 - 2023
PUBLICAT Dimecres, 12.02.2020
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Presentació pam general

El govern municipal de Canet de Mar ha presentat, aquest dijous 13 de febrer, el seu Pla d’Actuació Municipal (PAM) per al mandat 2019-2023. Aquest document, asseguren des d’ ERC Canet, Canetencs Independents i Som Canet que s’ha treballat i redactat des de la transversalitat i amb l’objectiu de fer créixer el poble i millorar la qualitat de vida dels canetencs.


Equilibri territorial i sostenibilitat; Reactivació de l’economia i  solvència municipal; Millora de la qualitat de vida; i Participació i transparència són els quatre eixos en què es vertebra el Pla d’Actuació Municipal per aquest mandat. Aquests quatre eixos serveixen, també, per poder ordenar les més de vuitanta accions que es duran a terme des de les diferents regidories de l’Ajuntament.Aquest document, presentat a l’aula magna del Centre de Transferència de Tecnologia Tèxtil (CRTTT) – Escola de Teixits, servirà de guia per començar a treballar en l’àmbit intern i serveix, també, com a element de compromís públic d’aquest govern cap a la ciutadania.


A la presentació, l’alcaldessa de Canet, Blanca Arbell ha definit aquest PAM com “el camí a seguir compartit d’aquest govern”. Pere Xirau, primer tinent d’alcalde i regidor d’Hisenda i de Cultura, ha reivindicat la necessitat de treballar per poder fer un poble molt més competitiu econòmicament i, també el compromís ferm d’aquest govern per potenciar l’atractiu cultural de Canet lluitant per aconseguir que Canet esdevingui, l’any 2023 ‘Capital de la Cultura Catalana’.


Durant l’acte públic, el regidor Lluís Llovet ha expressat la voluntat de l’equip municipal per tal que aquesta acció de govern vagi molt més enllà d’aquesta legislatura i, per aquest motiu es treballa paral·lelament per poder elaborar i tirar endavant el pla estratègic 2030. Sobre el PAM, el regidor a afirmar que des de l’equip de govern es treballa per poder desenvolupar un nou poliesportiu per poder donar una resposta adequada a tot el gran ventall esportiu que té Canet i també, com a gran projecte el govern es marca la planificació d’una nova ubicació per a la Biblioteca Municipal. El regidor també va voler destacar que ja s’està treballant per poder millorar i modernitzar els mitjans de comunicació locals i en la redacció del nou Reglament Orgànic Municipal (ROM).


En el seu torn d’intervenció, la cinquena tinent d’alcalde i regidora de les àrees de sostenibilitat, mobilitat i noves tecnologies, Raquel Serra ha afirmat que en aquesta legislatura el govern pren un ferm compromís ambiental i que treballaran per aconseguir tirar endavant un poble més cívic, igualitari i segur apostant, per exemple, per l’elaboració d’un pla d’habitatge municipal i ampliant la plantilla de policia municipal i el seu parc mòbil per tal de poder potenciar la policia de proximitat.

Aquí pots consultar tot el PAM 2019-2023 detallat

PAM 2019-2023 (Document)

PAM 2019-2023 (Document)

Fitxer: Pla_d_actuacio_Municipal_19_23.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 7
Mida: 742.37 kB

^