ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Oficina d'Atenció ciutadana supera els 10.000 registres d'entrada de documents durant el 2018
Promoció Econòmica és l'Àrea que més notícies ha generat
PUBLICAT Dilluns, 01.07.2019
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Les àrees de Serveis personals són les que més actes d'agenda han publicat durant l'any passat. El setembre ha estat el mes més visitat al nostre web i hem publicat més de 50.000 documents a La Cartellera virtual.

imatge OAC AjuntamentL'Àrea de Comunicació i Atenció ciutadana de l'Ajuntament ha publicat la Memòria 2018, el document que recull les principals actuacions i les xifres més rellevants dels àmbits de treball d'aquest servei de l'Ajuntament. El 2018 ha estat l'any de transició abans de la implantació de l'administració electrònica a tots els departaments del consistori. Això vol dir, entre d'altres coses, que hem patit els inconveninents de tenir fins a cinc vies d'entrada de documents que des de Comunicació hem hagut d'unificar manualment. Des de la nostra àrea fem la gestió completa dels expedients de targes d'estacionament de discapacitat, Cementiri municipal, llicència de tinença d'animals potencialment perillosos, registre d'unions estables de parella i la petició de gravació i rodatge al municipi. També ens encarreguem del padró d'habitants fent tots els moviments d'aquest negociat: altes, baixes (fem suport a Estadística), modificacions, sol·licituds sense documentació de l'habitatge ...

Des de l'Oficina d'Atenció ciutadana donem informació de tots els tràmits i les gestions que es poden fer amb les diferents àrees de l'Ajuntament i també amb tràmits d'altres administracions. En tenim llistats més de 120 i a banda del primer nivell, que és el d'informació bàsica o derivació, fem un segon nivell d'inici de tràmit. Al 2018 han destacat els tràmits relacionats amb Educació (sol·licitud d'ajuts, matrícules UNED i Escola Adults ...), Serveis urbanístics, Medi Ambient, habitatge turístic i entitats (ajuts, sol·licitud material, suport actes ...).

Pel que fa a la Comunicació institucional, actualitzem el web i les xarxes socials, el portal de transparència, el catàleg de serveis, la finestreta digital i el tauler d'anuncis. Som responsables de la relació amb els mitjans de comunicació i gestionem la comunicació interna corporativa, fent enviament de comunicats a avisos als diferents departaments de l'Ajuntament.

I al web institucional, la redacció de notícies i agenda, la publicació de documents al portal de transparència i a la Cartellera, són els moviments més habituals, que impliquen actualització i publicació diària de continguts. El web de l'Ajuntament ha rebut durant el 2018, 1.517.388 visites. La secció més visitada han estat les notícies i el mes amb més entrades, el setembre, que és quan hem celebrat la Fira Mercat Modernista.

Llegiu el document complet:

Memòria OAC 2018

Memòria OAC 2018

Fitxer: memoria_OAC_2018.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 10
Mida: 311.09 kB

^