ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Agenda
Divendres
08.07.2016
19:30h
 
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònicAfegir l'acte al vostre calendari
Presentació del llibre: Res no és perfecte a Hawaii de Màrius Serra
Activitat que forma part dels actes organitzats per celebrar el 10è aniversari de l'associació Plataforma per la Llengua de Canet de Mar
Lloc
Biblioteca P. Gual i Pujadas
Organitza
Plataforma per la Llengua Canet de Mar
Preu
Gratuït
Tipus d'acte
Literatura

«Màrius Serra combina la intriga i la descoberta en la seva nova novel·la».

Només sentir Hawaii ens vénen al cap platges paradisíaques, surfistes buscant l´onada perfecta, collarets de flors i danses rituals, però també grans complexos turístics, camps de golf i potser la figura del llegendari capità James Cook. Tot això hi és, en aquesta esplèndida novel·la de Màrius Serra. Però també un atemptat amb quatre víctimes mortals al Memorial Cook, que saboteja una gran celebració oficial a la platja de Kealakekua. I un periodista hawaià, Tom Rodley, que comparteix la investigació dels fets amb la periodista estrella Jane Auden i amb una turista catalana filla d´un personatge tèrbol, el senyor Puig. Els interrogants sobre l´atemptat mortal s´encreuen aviat amb altres enigmes i, sobretot, amb el passat familiar de Tom Rodley, aquest periodista tímid i seductor que viu en una caravana plena de llibres sobre el capità Cook, al jardí de Chez Lima, el Bed & Breakfast que regenta la seva mare vídua.

«Un crim que sempre li ha semblat familiar, potser perquè va succeir el mateix dia que son pare va desaparèixer, sa mare es va tancar com una ostra i ell va començar a enyorar-los a tots dos».

Màrius Serra (Barcelona, 1963) és escriptor. Les seves creacions giren al voltant de la literatura, la comunicació i el joc. Ha publicat més de nou mil mots encreuats, quatre milers d'articles, catorze llibres de narrativa i set de ludolingüística. Les seves obres han estat traduïdes al castellà, l'italià, el romanès, el coreà, el polonès i, parcialment, a l'alemany i l'anglès. La seva obra literària ha estat guardonada amb els premis Ciutat de Barcelona, Serra d'Or, Lletra d'Or, Octavi Pellissa, FEC, Ramon Llull i Sant Jordi. Entre les seves obres destaquen Mon oncle, La vida normal, Verbàlia, Farsa, Quiet o Plans de futur. Ha traduït al català obres d'Edmund White, Tom Sharpe, Groucho Marx, Jayne Anne Philips, Matthew Kneale, Joe Brainard, Tom Stoppard o Steven Berkhoff. Va rebre el XVI Premi de la Crítica Teatral de Barcelona 2006-2007 per la seva traducció d'Arcàdia, de Tom Stoppard, representada al TNC. Col·labora a La Vanguardia, TV3 i Catalunya Ràdio.

Més informació a: http://www.canetdemar.cat/entitats/llengua i http://www.facebook.com/plcanet

^