ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament prepara un pla de promoció local a l'entorn de Joc de Trons
PUBLICAT Divendres, 21.08.2015
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

pati castell Sta.FlorentinaDes que l'Ajuntament va establir els primers contactes amb la productora de la sèrie americana Joc de Trons, ens hem posat a treballar per aprofitar en benefici del municipi tot el que el desembarcament d'un projecte d'aquesta envergadura suposa per a nosaltres.

L'hermetisme vers el pla de rodatge és absolut i la logística de treball es prepara amb tot detall. Des de Canet de Mar seguim el desenvolupament del rodatge a la ciutat de Girona, on fa setmanes que s'està muntant tot l'operatiu per començar a rodar aquest setembre. De moment, a Canet només sabem amb seguretat que no hi haurà cap moviment la primera setmana de setembre, com èrroniament s'ha difós en algun cercle d'internet. I quan es faci, tot es concentrarà a la zona de rodatge que, com ja s'ha fet públic, serà el Castell de Santa Florentina.

L'Ajuntament col·laborarà en tot allò que ens sigui possible amb les productores HBO i Fresco Film. No volem deixar passar una oportunitat com aquesta per situar Canet al món i per això estem preparant un pla de màrqueting promocional que comença ara però que contempla els mesos futurs, sobretot quan s'estreni la sisena temporada de la sèrie de cara al 2016. Les visites al Castell de Santa Florentina han notat un augment important des que es va fer pública la notícia del rodatge. Per aquest motiu, hem d'estar preparats per oferir al visitant tot allò que té Canet des del punt de vista cultural, històric i arquitectònic. El pla de màrqueting inclourà accions de comunicació institucional, amb una presència destacada a les xarxes socials, però també es treballarà per deixar pas a la imaginació i aprofitar el potencial comercial per crear productes i idees originals que ens traslladin als Set Regnes o a les cases Targaryen, Lannister o Stark.

^