ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Tot a punt per a la connexió ciutadana sense fils
PUBLICAT Dijous, 30.12.2004
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

L´Ajuntament i la branca de noves tecnologies d´Edicions Els 2 Pins han signat, en un acte públic a la Biblioteca, el conveni per a la implantació de la xarxa sense fils a Canet.

La realitat d'avui són les noves tecnologies. L'Ajuntament, conscient d´aquesta realitat, s´ha posat al servei dels canetencs interessats a fer que el nostre poble no perdi aquest tren de futur i plegats hem tirat endavant un conveni de col.laboració que ofereix una connexió sense fils a tota la ciutadania.

Encara s´està en fase de muntatge. Després ens tocarà explicar-vos-ho a tots i totes perquè no s´exclogui ningú que tingui interès a participar-hi. De moment, aprenguem-nos el nom. Tècnicament parlem d´una W-LAN, una xarxa local sense fils. Només ens caldrà un ordinador connectat a una petita antena que rebrà el senyal d´un dels punts d´accés que s´estan instal·lant en espais estratègics de la població.  Podrem participar en fòrums d´opinió, compartir fitxers, imatges, jocs ...  Una intranet ciutadana, una nova eina de comunicació. El futur.

sense filsEl dijous 23 de desembre, l'alcalde Joaquim Mas, el tinent d'alcalde de Comunicació Òscar Figuerola i el president d'Edicions Els 2 Pins Carles Sàiz van signar a la Biblioteca P.Gual i Pujadas el conveni de col.laboració entre l'Ajuntament i la branca de noves tecnologies de l'entitat local per implantar la xarxa sense fils a Canet.

Abans de la signatura va tenir lloc la presentació del llibre 1885-2005, 120 anys de premsa a Canet de Mar dels autors canetencs Francesc Arcas, Carles Sàiz i Marc Vidal. L'acte també va servir per presentar el número 100 de la revista d'informació local Àmbit, que durant aquest any celebrarà els seus 10 anys d'història.


Informació publicada el 30 de desembre de 2004

^