ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Audiència Provincial ratifica la innocència de l'alcalde i diversos regidors de l'Ajuntament de Canet
PUBLICAT Dimecres, 10.11.2004
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
La jutgessa d'Arenys de Mar va arxivar, l'abril passat, les acusacions que el senyor Manuel Fernández Alonso havia interposat per prevaricació i falsedat documental contra l'alcalde i diversos regidors de l'Ajuntament. Ara, l'Audiència Provincial de Barcelona ha ratificat aquesta decisió i obliga de nou el querellant a pagar els costos de tot el procés judicial

L'Audiència Provincial, com ja va fer el jutjat d'instrucció número 6 d'Arenys de Mar, alliçona el querellant, sobretot tenint en compte que ja hi ha hagut una resolució judicial a favor de l'Ajuntament. El senyor
Fernández Alonso, tot i rebre la resolució de l´abril on se l´obligava a pagar els costos del procés judicial i es considerava temerària la seva acusació perquè estava interposada amb la finalitat d´instumentalitzar uns fets abocats “inexorablement” a l´absolució, ha presentat la querella a l´Audiència Provincial.

L´Audiència Provincial ratifica doncs que l´actuació municipal ha estat la correcta, justa i d´aplicació a qualsevol ciutadà o ciutadana amb els mateixos interessos particulars que el querellant. Cita a més a més, que el senyor Fernández Alonso haurà de pagar de nou els costos del procés judicial perquè els querellats no hagin de patir, si més no en la part econòmica, l´assetjament procesal de qui “capritxosament decideix utilitzar un procés que ja li ha estat advertit que és inviable”.

Aquest Ajuntament ja va publicar el 5 de maig de 2004, una nota de premsa de la resolució de la jutgessa d´Arenys de Mar on informàvem dels fets.

Els responsables municipals manifesten de nou la seva satisfacció per la resolució de l´Audiència Provincial de Barcelona, però lamenten el cost personal i sobretot l´institucional d´actuacions com aquesta.

D'aquesta resolució judicial se´n va donar compte al Ple Extraordinari del dijous 4 de novembre de 2004.


Informació publicada el dilluns 15 de novembre de 2004

^