ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Els músics del Canet Cançó +d6 presenten el cicle a l'FNAC
PUBLICAT Dijous, 07.10.2004
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic

Aquest dimecres 6 d'octubre l'Ajuntament de Canet ha presentat a Barcelona els concerts del Canet Cançó +d6 d'aquest 2004.

L'alcalde Joaquim Mas i el regidor de Cultura Òscar Figuerola han fet la presentació acompanyats d'alguns dels artistes que actuaran a Canet.

Pere Xirau, director del Cor Assai de Canet, Mayra i Joan, components de Relk, Núria Piferrer i Quim Vila, han explicat als mitjans què oferiran a Canet i s'han mostrat contents de participar en una iniciativa com aquesta que enguany, recordem, arriba a la tercera edició.

Canet Cançó 2004 fnacTots han coincidit a destacar que el Canet Cançó és un excel.lent espai perquè es conegui la música que es fa a casa nostra. Pere Xirau va agrair l'oportunitat que es dóna a la música local de participar en un esdeveniment com aquest. L'elaboració del compacte Cançons de Canet ha coincidit amb la preparació del cicle. D'aquí que hagin convergit, sense haver-s'ho proposat, totes dues iniciatives i els tres cors (Cor Assai, Orfeó Misericòrdia i Escola de Música) formin part del cartell d'enguany del Canet Cançó.
El disc, és també un homenatge a Jaume Dotras, director de l'Orfeó durant 46 anys, que va morir la passada tardor.

Canet cançó 2004 actuació fnacEls components de Relk van explicar-nos que el concert a Canet coincidirà amb la sortida del seu primer disc. Juntament amb Túrnez&Sesé i Quim Vila seran a Canet el dissabte 23 d'octubre, en el concert Nit Sona 9.
Quim Vila a més a més, va ser qui va posar el so a la presentació, tocant dos temes en directe.

El regidor Figuerola va explicar que se seguia amb l'alternança d'autors novells i autors consagrats, fent referència sobretot a Celdoni Fonoll i a Quico Pi de la Serra, coneguts per les seves llargues trajectòries musicals.

Repeteixen a Canet Quico el Cèlio, el noi i el Mut de Ferreries i Névoa. Als seus concerts, totes dues formacions van aplegar un nombrós públic. Núria Piferrer, la veu de Névoa, va destacar la importància que es doni suport a la cançó i als autors que lluiten per fer-se un lloc en el món musical oferint productes de qualitat.

L'alcalde Joaquim Mas va cloure la presentació fent referència a la marca cultural de Canet. No volem ressucitar ni ser la rèplica de res, només volem ser un espai de trobada de la música i la cançó de la nostra terra

més informació

Informació publicada el dijous 7 d'octubre de 2004

^