ES|EN|FR
Telèfons
Correus
Cercar
Facebook
Twitter
Instagram
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Aquest dissabte comença el cicle Canet Cançó +d6
PUBLICAT Divendres, 30.07.2004
Imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
Els músics del Canet Cançó presenten el cicle a l'FNAC de Barcelona

El concert Cançons de Canet és el primer d'aquesta tercera edició. Es farà a l'Església Parroquial i l'oferiran l'Orfeó Misericòrdia, el Cor Assai i els Cors infantils de l'Escola de Música. Aquest concert servirà per presentar el CD que han gravat aquestes formacions locals i que inclou temes vinculats amb la nostra població. Es tracta d'una iniciativa que ha comptat amb la col.laboració de l'Àrea de Cultura, molt interessada a promoure actuacions de suport a l'art i la creació locals.


logo canet cançó +d6 2004

Els altres concerts del cicle:
Celdoni Fonoll, Lloll Bertran i Isaac Fonoll ens visitaran el 16 d'octubre, amb Ocells i Cançons i altres diversions. Dues parts representades sense interrupció. La primera amb cançons a tres veus i piano, les lletres de les quals s'han extret dels llibres de Celdoni Fonoll Veus d'ocells, 60 ocells i un tercer llibre d'ocells encara inèdit. A la segona part  hi veurem Lloll Bertran amb el seu humor subtil, intel.ligent i crític, parodiant personatges i situacions.

El 23 d'octubre serà el torn de l'espectacle Nit Sona 9 amb Turnéz & Sesé, Relk i Quim Vila. Sona 9 és el concurs de maquetes més important dels Països Catalans. L'organitzen conjuntament Catalunya Ràdio, Televisió de Catalunya i el Grup Enderrock. Avui és ben difícil que les propostes joves i novedoses de música en català no hagin passat pel Sona 9. Això fa que aquesta convocatòria s'hagi convertit en una referència inevitable per al món musical d'aquest país.

La Nit Sona 9 que veurem al Canet Cançó +d6 reuneix en un únic concert les formacions guanyadores de les tres edicions celebrades fins al moment en la categoria de cançó d'autor. A més a més, les podrem assaborir en primícia, ja que les tres formacions presenten a Canet els seus últims treballs discogràfics.

Pi de la Serra 2004El 30 d'octubre és el torn de Francesc Pi de la Serra que ens acostarà el recital Cançons lliures. Quico Pi de la Serra és la veu que ens recorda l'esperit de la nova cançó. Fou un dels membres dels Setze Jutges que va impulsar la nova cançó en català. Gaudir-lo a Canet és reviure la nostra essència musical i reivindicativa.

Prèviament haurem escoltat Névoa amb Fado distraído. Sons de fado ... ressons de Névoa. Névoa és la veu de Núria Piferrer, que ja va omplir el pati de la Casa museu Domènech i Montaner l'agost de 2001 i va captivar tothom amb la seva veu. L'acompanya la guitarra portuguesa d'Eduard Iniesta, que és també qui fa la direcció musical d'aquest espectacle.

Nevoa 2004Tancarem el Canet cançó +d6 el diumenge 7 de novembre a la tarda, amb Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries. No es pot viure! és el títol del seu espectacle que promet divertir-nos com ja van fer l'11 de setembre passat a la plaça Macià.

La cançó d'autor troba doncs a Canet de Mar un espai per mostrar-se al gran públic, amb una gran varietat d'autors i estils i seguint amb la política d'oferir els espectacles a preus populars.

Tots els concerts del Canet cançó +d6 es fan a l'envelat de Vil.la Flora, llevat del concert Cançons de Canet que és a l'Església Parroquial.
L'hora, les 10 del vespre, excepte el concert de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries que serà a les 7 de la tarda.

Detall dels concerts i punts de venda d'entrades

Informació publicada el dilluns 4 d'octubre de 2004

^